Royal Caribbean ile Efsane Cruise Günleri

Hepimizin ihtiyacı olan özlediğimiz seyahatlerin geri dönmesini sabırsızlıkla beklediğinizi biliyoruz. Royal Caribbean Türkiye olarak bu heyecanınızı görüyor ve arttırıyoruz! Efsane cruise günleri devam ediyor! Royal Caribbean ile ikinci kişi %50 indirimli fiyatla dünyayı keşfetmeye kaldığınız yerden devam edin! Bütün rotalarda %50 indirimli seyahat fırsatını kaçırma!

Dünyanın en büyük gemilerinden birisi olan Symphony of the Seas ile Karayipler doğasının ve güzelliğinin büyüsüne kapılacaksınız. Harmony of the Seas ile Batı Akdeniz’de kültür gezileri ve tarihe doyacaksınız.

Misafirlerimizle birlikte yeni ufuklara yelken açmayı sabırsızlıkla bekliyoruz ve geri dönüşünüzü kutlamak adına ikinci kişiye %50 indirim ile sizleri rezervasyon yapmaya davet ediyoruz!

Dünyanın en güvenli ve eşsiz lüks gemilerinde Royal Caribbean farkını hissedeceksiniz. Bütün zor günlerinizi unutturacak bir tatil fırsatı sizleri bekliyor.

Sağlıklı bir cruise seyahati için gereklilikleri anlıyoruz ve deneyimlerimizi en sağlıklı turları yapmak adına kullanıyoruz. Seyahatlerimizi gerçekleştiremediğimiz bu sürede sizleri gemilerimizde görmeyi çok özledik ve uzun süreli güvenlik önlemlerimizi arttırdık. Royal Caribbean olarak her zaman önceliğimiz misafirlerimizin sağlığı ve huzurlu bir tatil sunmak. Bu amaç doğrultusunda Sağlıklı Seyir Paneli’nden çıkardığımız ortak çalışmaları gemilerimizde uygulamaya ve geliştirmeye başladık.

2021 erken rezervasyon dönemini indirimli fiyatlarla yakalamak için tam zamanı! Unutamayacağınız anılarınızı beraber yaratmak adına bizimle iletişime geçin.

Comments (0)
Add Comment