Royal Caribbean Türkiye Hakkında

Royal Caribbean International deniz yolculuğuna yenilikleri getiren ve 1969’dan bu yana
gemilerde tatili sürekli yeniden tanımlayan firmadır. Gemilerden her biri ayrı sınıflarda yer alsa da aslında her biri birçok ortak amacın ürünüdür. Gemilerin her biri mimarî bir mucizedir ve büyük bir gezi gemisinde nelerin mümkün olduğunu sürekli kanıtlar. Misafirlerin küresel çapta büyük bir geziye çıkmasını ve gemide tatil yapmasını sağlarken, yolculuklarda sayısız endüstrinin ortaya çıkmasına öncülük etmiştir. Bunların arasında denizin üstünde iken kaya tırmanışı, buz pateni ve sörf yapmak var.

Royal Caribbean International olarak bir aile için gemide maceranın ne olduğu, yeni evli çiftler için balayının ne anlama geldiği ve evlenecek çiftler için denizde düğünün neye benzediği gibi kavramların tanımlarını yapan şirkettir. Bu gemilerle tatil yapan misafirler dünyanın çeşitli noktalarını keşfetme ve heyecan verici güzergâhlarda gezme olanağı bulmaktalar. Tatil boyunca gemilerde muhteşem hizmetlerden yararlanmaktalar.

Royal Caribbean Cruises Ltd. Şti. mükemmellik vizyonunu paylaşan altı ayrı şirketi bünyesinde barındırmakta. Bu firmalarla yaratıcı düşünce, yenilikçi mühendislik uygulamaları ve büyük önem taşıyan seçkin hizmet konularında tutkuları ortak. Royal Caribbean International için misafirperverlik ve yenilik kültürünün aktarılması misafirlere hizmetin merkezinde. Bunların yanı sıra şirket doğal çevrenin korunmasına ve küresel toplumda vatandaşlık sorumluluklarına önem vermekte

Vizyon

Royal Caribbean International bugünden öteye bakarak geleceği sezmeye ve hissetmeye çalışmakta. Bir şirket ve ayrı bireyler olarak şu soruları sorma zorunluluğu hissetmekte:

Varsayalım… Gemilerimizin birinde bir buz pateni pisti kurduğumuzu varsayalım. Denizde cam üflediğimizi… İnsanları, göreceklerini düşünmedikleri yerlere götürebildiğimizi… Varsayalım ki…

40 yılı aşkın bir süre önce çok şaşırtıcı ve büyüleyici gemiler üretmek için ilk adımını atan şirketin rüyadan gerçeğe giden yolu hipotezler, deneyler, yeniden gözden geçirmelerin yanı sıra memnuniyet ve başarı ile doldu.

Royal Caribbean Türkiye

Sunorama Cruises olarak biz Royal Caribbean Cruises Ltd. Şti. tarafından sunulan deneyimi Türkiye’ye getiriyoruz. 2006 yılında İstanbul’da Royal Caribbean Cruises Ltd. Şti.’nin Türkiye temsilciliğini yapmaya başlayan Sunorama Cruises olarak dünyanın en yenilikçi gemilerini Türkiye ile tanıştırıyoruz.

Ailemizde Royal Caribbean Cruises, Celebrity Cruises ve Azamara Cruises gemileri mevcut. Şirketimiz Türkiye’de seçkin tur işletmeleri ve seyahat acenteleri aracılığıyla seyahat severlerin bu muhteşem gemilerde unutulmaz tatiller yapmasına olanak tanımakta.