Gel ve Keşfet!

Celebrity Apex ile Sınırları Ortadan Kaldırın

0 1.116

Modern seyahati cesur ve yeni zirvelere taşımak için bir sonraki gemimizle tanışın.

Celebrity Apex℠, merakla beklenen Edge® serimizin ikinci gemisidir. Celebrity Apex, kendisini denizdeki her şeyden ayrı tutan yenilikçi dışa bakan tasarımı ve vizyoner alanlarıyla (tabii ki aynı derecede çarpıcı kız kardeşi Celebrity Edge hariç) dünyayı deneyimleme şeklinizde devrim yaratacak. İç ve dış yaşam arasındaki sınırları kaldıran dönüşümsel konaklamaların tadını çıkarın. Magic Carpet℠ ile denizin üzerinde uçun, Rooftop Garden’ın tasasız zevklerine teslim olun ve rakipsiz bir restoran, bar ve salon koleksiyonunda bir mutfak yolculuğuna çıkın.

Denizde en iyi mutfak deneyimi lezzetli yeni zirvelere ulaşıyor.

Celebrity Apex℠, sizi daha önce hiç olmadığı gibi ziyaret edeceğiniz yerlere bağlamak için tasarlandı ve bunu yapmanın bir yolu da dünyanın lezzetlerini size – doğrudan gemide – getirmektir. Yepyeni Craft Social Bar da dahil olmak üzere 29 farklı restoran, bar ve salon arasından seçim yapabileceğiniz rakipsiz bir mutfak yolculuğuna çıkın. Michelin yıldızlı şeflerimiz tarafından hazırlanan, bazı lezzetli yeni yemekler içeren, dünyadan ilham alan yeni menülerin tadını çıkarın. Denizde veya hiçbir yerde bunun gibi başka bir yemek deneyimi bulamazsınız. Celebrity Apex’te ödüllü bir tatil için rezervasyon yaparak keşfetme iştahınızı tatmin edin.

Barlar ve Salonlar

İster el yapımı martiniler, ister buz gibi soğuk el yapımı kahveler veya sizi canlandırmak için lezzetli özel hazırlanan kahveler… Celebrity Apex’deki barlar ve salonlar her ruh halinize uygun bir şeyler sunar. Café al Bacio, Pool Bar, her zaman popüler olan Sunset Bar ve çarpıcı Martini Bar gibi denenmiş ve gerçek favorilere geri dönün ve Craft Social Bar’da bira, şarap ve kokteyler ile yepyeni favorilerinizi keşfedin. Hepsi burada, devrim niteliğindeki yeni Celebrity Apex’imizde unutulmaz deneyimler sunmak için bekliyorlar.

Gemi Deneyimi

Modern gezginler için mesele, konfor ve tarzdan ödün vermeden yeni yerlere ve kültürlere tamamen dalmaktır. Modern lüks seyahat için standardı belirledik ve şimdi destinasyon deneyimini gemiden başlayarak daha kapsamlı hale getirdik.

Celebrity Apex, benzersiz dışa bakan tasarımından, deniz seviyesinden 13 kat yüksekliğe ulaşan sektördeki ilk Magic Carpet℠’ye kadar, geleneksel gemi tasarımından kopuyor. Burada, öngörülebilirlik ve gelenek ortadan kaldırılarak lüks deniz yolculuğunun özüne dönülüyor. Sizi rahatlatan, tazelenen ve etrafınızdaki dünyadan ilham alan basit, güzel, yaratıcı karşılaşmaları sizlere sunuyor.

Konaklama

Yaşam alanının içi ile dışarısı arasındaki sınırları kaldırmak.

Yenilikçi ve dışa bakan tasarım, size istediğiniz zaman bir düğmeye basarak denize açık hava erişimini sağlar. En son teknoloji ile kabininizdeki veya süitinizdeki neredeyse tüm konfor özelliklerini hassas bir şekilde ayarlayın. Yeniden keşfedilen alanlar, odaların %99’unda daha geniş yaşam alanları, daha büyük banyolar ve kral yatakları sunuyor – tüm birinci sınıf gemi turlarında sektörde bir ilk – artı Cashmere Yatak içeren Celebrity’nin eXhale™ yatak takımı.

Edge® Serisi gemilerimizde ikinci olan Celebrity Apex, filomuzdaki en geniş kamara yelpazesini sunuyor. Dünyayı kendi başlarına keşfetmeyi seven modern gezginler için tasarlanan Tek Kişilik Kabinlerden denizdeki en büyük süitlerimiz olan İkonik Süit’e kadar herkes için bir şeyler var. Arkadaşlarınız ve ailenizle mi seyahat ediyorsunuz? Birlikte seyahat etmeyi çok daha kolay hale getiren 178 olası kamara bağlama seçeneğinden birini seçin. Kombinasyonlar arasında, birbirine bağlı Infinite Verandas® ile birbirine bitişik iki Edge Kabini ve on kişinin rahatça uyuyabileceği en büyük benzersiz kombinasyonumuzu oluşturmak için Iconic Süit ve Royal Süit bulunur.

Dünyaca ünlü iç mimar Kelly Hoppen, Celebrity Apex’teki kamara ve süitlerin tasarımına öncülük etti. Çalışmaları, dünyanın en güzel manzarasına açılan davetkar, hoşgörülü bir şehir dairesinin samimiyetini çağrıştırıyor. Kelly’nin benzersiz tarzıyla, Apex’teki her kabin, tatilinizin her anında kendinizi evinizde hissedeceğiniz bir sanat eseridir.