Gel ve Keşfet!

Royal Caribbean yeni yıl hediyesini sunar; Odyssey of the Seas ile tanışın

0 944

2021 yılını sabırsızlıkla beklememizin en büyük nedeni Odyssey of the Seas!

Maceranın sizi ne kadar uzağa götürebileceğini görmenin zamanı geldi. ABD ve Avrupa’da yelken açan ilk Quantum Ultra Class yolcu gemisi – Odyssey of the Seas ile tanışın.

Odyssey of the Seas gibi hafızayı en üst düzeye çıkaran bir yolcu gemisi hiç olmadı. İster FlowRider üzerinde dalgaların üstünden gelmeye çalışın, ister tamamen yeniden tasarlanmış havuz güvertesinde güneşin tadını çıkarın, ister gemide cesur küresel lezzetlerin tadını çıkarıyor ya da gece geç saatlerde parti havasını yükseltiyor olun. Odyssey farkını her bir alanda hissedeceksiniz.

Tek bir yerde bu kadar aksiyonu hiç yaşamadığınızı garanti ediyoruz: Konukların en sevdiği FlowRider sörf simülatöründe dalgalar üzerinde ayakta kalmaya çalışın; Serbest düşüşün heyecanını yaşatan bir paraşütle atlama deneyimi olan iFly ile uçun; okyanusun destansı bir görüntüsü için 40 fit yüksekliğindeki kaya tırmanma duvarına tırmanın; ya da sanal gerçeklik başlığı takarken, ışık hızında başka bir gezegene atlayabileceğiniz Sky Pad ile hayal gücünüzün uçsuz noktalarına ulaşın. Ayrıca Guinness Rekorlar Kitabı’nda yer alan North Star sayesinde George Town, Grand Cayman’dan özel ada destinasyonumuz CocoCay’de Perfect Day’e kadar ziyaret edeceğiniz destinasyonların kuşbakışı bir görüntüsüne sahip olacaksınız. Dünya rekoru sahibi “Bir Yolcu Gemisindeki En Yüksek Görüntüleme Güvertesi” ile ufkun sınırlarını aşın!

Havuz güvertesinde güneşi ve adanın heyecanını içinize çekin. İki tatil köyü tarzı havuz ve dört jakuzi, çocuklar için bol eğlence ve yetişkinlerin gevşeyebileceği her yaşa uygun aktiviteler sizi bekliyor. Çocuklar; su kaydırakları, çeşmeler, su topları ve daha fazlasını içeren bir su parkı olan Splashaway Koyu’nda ıslanabilirken, yetişkinler de yüzme havuzları, jakuziler, tam hizmet veren bir bar, divanlar ve daha fazlasıyla rahatlatıcı bir sığınak olan solaryuma gidebilir. Bu sıcak noktanın tadını çıkarmanın çeşitli yolları vardır: Bir hamak veya havuzda şezlong alın ve gündüz plajda bir kitabın (ve bir kokteylin!) tadını çıkarın. Profesyonel ipucu: The Lime & Coconut’tan bir kokteyl deneyin, El Loco Fresh’den Meksika sokak yemeklerine ait atıştırmalıkları deneyin ve canlı müziği kaçırmayın.

2021 yılında Odyssey of the Seas ile denizlerde görüşmek üzere!