Gel ve Keşfet!

Royal Caribbean Ailesi Sizlerle Büyüyor

Daha birlikte çıkacağımız çok tatil var!

0 178

Royal Caribbean’ın renkli ve eğlenceli dünyası ile bir kez tanıştığınızda artık bu dünyanın bir parçası olursunuz. Çünkü keşfetmenin, eğlencenin ve dinlencenin bir arada olduğu dünyanın en büyük ve en lüks gemilerinde tatil yapmanın böyle bir yan etkisi vardır. Royal Caribbean ailesi işte tam da bu yüzden her sene büyür.

Sizlerle büyüyoruz…

Gemi filosu ile de sürekli büyüyen Royal Caribbean ailesi olarak, istekleriniz ve fikirleriniz doğrultusunda sizlere daha da iyi bir tatil ve seyahat hizmeti sunmak için yeni bir fikrimiz var!

Anketimize katılarak hem Royal Caribbean ailesinin kendisini geliştirmesine yardımcı olabilir hem de bizlere göndereceğiniz “Royal Caribbean Tatil Fotoğrafları” ile Royal Caribbean Türkiye sosyal medya sayfalarında yer alabilirsiniz.

Daha birlikte çıkacağımız çok tatil var!

Daha birlikte çıkacağımız çok tatil var!

1. Royal Caribbean ile tüm tatiller unutulmazdır. Sizin, tatiliniz sırasında yaşadığınız ve unutamadığınız bir anınız var mı? Varsa anlatabilir misiniz?

2. Royal Caribbean gemilerinde en çok hangi hizmeti sevdiniz?

3. Royal Caribbean gemilerinde en çok hangi etkinliği sevdiniz?

4. Royal Caribbean gemilerinde en çok hangi dünya mutfağını ve restoranı sevdiniz?

5. Royal Caribbean ailesiyle paylaşmak istediğiniz bir öneri ya da fikriniz var mı?

6. Royal Caribbean Türkiye sosyal medya hesaplarında paylaşmak istediğiniz bir fotoğrafınız var mı? Eğer fotoğrafınızı bizimle paylaşmak isterseniz anketimizin cevapları ile birlikte fotoğrafınızı da yanıtınıza ekleyerek gönderebilirsiniz.

Royal Caribbean Selfie’leri unutulmaz!

Eğlen, Keşfet, Dinlen!

Gemi Turlarını incelemek için hemen tıklayabilirsiniz.