Gel ve Keşfet!

Royal Caribbean Deneyimim: Açık Denizde Olmaktan Korkan Biriydim

0 7.342

Royal Caribbean Deneyimim

Harmony Of The Seas gemisiyle 20 Ekim’de yaptığımız son tatil yine harika geçti. Daha önce gemi seyahati denildiğinde asla gitmem diyen ben ve eşim, Royal Caribbean deneyimlerinden sonra vazgeçilmez gemi tutkunları olduk. Miami’den Bahamalar ve Meksika turu yaptık. Bir sene içinde üç kez gemi seyahati yaptık. Denizde olduğumuzu bile anlamadan çok konforlu ve eğlenceli yolculuklardı.

Bavul toplamadan her sabah farklı bir ülkeye ve limana inmek, harika denizlerde yüzmek, inanılmaz güzeldi. Bahamalarda Blue Lagoon Island turunu aldık. Böyle bir deniz daha önce görmedim. Cennet bu herhalde. Gemide okyanus manzaralı odalardan limanları seyrederek yanaşmak çok zevkli.

Gemideki zamanlar dışarıdan da eğlenceli. Her zevke hitap eden farklı müzik türlerini yan yana buluyorsunuz. Salsa bardan çıkıp canlı piyano dinleyip, sonra rock müzik barında vakit geçirip, geceyi tekno müzikle kapatabiliyorsunuz. Bu arada yorulunca dinlenmek icin otele gitmek yerine asansöre binip, odanıza çıkıyorsunuz sadece. 🙂 Ayrıca gemideki gösteriler, Las Vegas’ta günlerce önceden bilet alarak seyrettiğim tüm gösterilerden daha güzeldi. 1881 ve Fine Line gösterileri müthişti. Seyretmeye doyamadım.

Normalde açık denizde olmaktan korkan biriydim. Kendime şaşırdım gerçekten. Geminin Central Park diye alanı bir orman gibi. Denizde olduğunuzu anlamıyorsunuz. En çok vaktimi orada geçirdim. Bu gemiyi ve yeni çıkacak Symphony of the Seas gemisini herkese tavsiye ederim. Bir tatilden ne bekliyorlarsa bulacaklarına eminim.

Vesile olduğunuz için size tekrar teşekkürler. Şimdiden diğer turlarımız için sabırsızlanıyoruz. Royal Caribbean deneyimim.

Müjde Barış

Gemi Turlarını incelemek için hemen tıklayabilirsiniz.