Gel ve Keşfet!

Royal Caribbean ile Dünya’nın Yeni Harikalarını Keşfedin!

0 7.986

Royal Caribbean ile Dünya’nın Yeni Harikalarını Keşfedin!

Seyahat severler her zaman en uzak ve en eşsiz noktaları ararlar. Royal Caribbean ise seyahat severler için seviyeyi yükseltiyor. Dünyanın en uzun ve en kapsamlı turuna var mısınız?
Royal Caribbean Dünya Turu rezervasyona açıldı.

Serenade of the Seas ile dünyanın en uzun rotasına zengin bir yolculuk deneyimi ile Miami’den 09 Aralık 2023 tarihinde başlıyoruz!
274 gecelik efsanevi yolculuk ile 7 kıta ve 65 ülkede 150’den fazla destinasyonuyla dünyanın 11 harikasına tanık olabileceğiniz bir gemi yolculuğu ile dünyayı keşfediyoruz.
Seyahatimizin ilk kısmında Amerika ve Antartika açıklarında, 3 farklı kıtada 36 destinasyon ile dünyanın 4 tane harikasını da içeren bir rotayla bu eşsiz maceraya başlıyoruz.

Daha sonra Asya ve Pasifik 3 farklı kıtada, Çin Seddi’nden Taj Mahal’a ve Güney Pasifik’te bulunan Vietnam’dan Tokyo’nun sokaklarına, Osaka’nın sokak lezzetlerine ve Okinawa’nın tropikal sahillerine uzanan bir rota.
Ortadoğu’dan Akdeniz’e 44 destinasyon ile kültür hazinelerini ziyaret ediyoruz. Yolculuğumuzun en son bölümünde ise Kültürün Başkentlerini 40 farklı destinasyonda gezdikten sonra Transatlantik yaparak Amerika’ya ulaşıyoruz.

Dünya Turu’nda Royal Caribbean’ın daha önce hiç bulunmadığı 57 yeni destinasyonumuz da bulunuyor. Bu destinasyonlarda ise öne çıkan yerler Kasablanka, Fas; Qaqortoq, Gröndland ve Şizuoka, Japonya gibi eşsiz destinasyonlardan oluşuyor.
Aynı zamanda dünyanın harikaları Machu Pichu’dan Mısır Piramitlerine farklı kültürlere tanık olabileceğiniz harika bir macerayı beraber keşfediyoruz.
Sizler de bu macerada yerinizi almak isterseniz bizlere ulaşabilirsiniz!

Bilgi ve Rezervasyon için; 444 80 92 veya cruise@rccl.com.tr adresinden bize ulaşabilirsiniz.