Gel ve Keşfet!

CocoCay Perfect Day: Unutulmaz Bir Gün Seni Bekliyor

0 7.527

Bahamalar’ın egzotik güzelliklerini CocoCay Perfect Day‘de deneyimlemeniz için her şey hazır. Yalnızca Royal Caribbean ailesiyle yolculuk eden misafirlerimize özel sınırsız bir eğlece adası olan Cococay’de bir gün geçirdiğinizde bu günü her zaman hatırlayacaksınız.

Freeport ve Nassau arasında yer alan, Royal Caribbean’in çevre dostu adası Cococay özel kumsallara, alışveriş olanaklarına ve hayatınızın en eğlenceli günlerinden birini yaşamanız için tasarlanmış aktivite alanlarına ev sahipliği yapıyor.

Her biri birer “yüzen ada” olarak tasarlanan Royal Caribbean gemilerinden Mariner of the Seas’de konforlu bir tatil yaparken, sınırsız eğlence adası Cococay’da, Perfect Day ile unutulmaz bir gün geçirmeye hazır olun!

Mariner of the Seas

Bahamalar’ın cam gibi denizinde şnorkelle dalış; jet ski, kano gibi eğlenceli su sporları aktiviteleri; hatta Bahamalar’ın kendine özgü balıkları ile yüzmek bile CocoCay aktiviteleri arasında yer alıyor.

CocoCay’da şnorkel keyfi

İnceceki, bembeyaz kumlarla kaplı kumsalı, gün boyu yeşilin ve mavinin her tonununa bürünen denizi, dış dünyadan tamamen izole dünyası ile CocoCay rezervasyonları 2019’un Mayıs ayında açılıyor.

CocoCay, okyanusta bir eğlence adası!

Ancak hepsi bu kadar da değil!

CocoCay haberlerinin ve programlarının yer aldığı gazeteniz sabahları odalarınıza bırakılıyor. Size kalan ise gününüzü planlamak ve birbirinden eğlenceli WorkShop‘lara katılmak, su kaydıraklarından kaymak, CocoCay’in lezzet dolu yemek standlarında dilediğin lezzeti seçmek!

CocoCay sınırsız eğlence adası!

Aileniz, çocuklarınız ve dostlarınızla birlikte ömür boyu hafınıza kazınacak bir CocoCay günü yaşamak Royal Caribbean misafirleri için mutlaka deneyimlenmesi gerekenler arasında yer alıyor.

THRILL WATERPARK: Adrenalin dolu bir su parkı!

Karayipler’deki en büyük dalga havuzu ve Kuzey Amerika’daki en uzun su kaydırağı 135 metrelik Daredevil’in Zirvesi siz misafirlerimizin deneyimleyeceği heyecanlardan yalnızca ikisi!

 

 

 

COCO Beach Club

Coco Beach Club, okyanus kıyısındaki sonsuzluk havuzu, yenilenmiş mutfağı ve Bahamalar’daki tek su üstü kabinleri ile mükemmel plaj günü sunuyor!

 

 

 

Yukarı, Yukarı ve Uzağa!

CocoCay’a bir iple bağlı olan helyum balonu 450 metre yüksekliği ile emsalsiz bir Bahamalar manzarasını ayaklarınızın altına seriyor! Bahamalar’ın cennet gibi manzarasına bir de gökyüzünden bakacaksınız!

 

 

 

Issız bir adaya düştüğünüzde yanınıza ne alacağınızı düşünmeyin. Sevdiklerinizi yanınıza alın yeter.

Geri kalan her şey CocoCay’de Perfect Day ile sizleri bekliyor!

Karayipler Turlarını incelemek için hemen tıklayabilirsiniz.