Gel ve Keşfet!

Harmony of the Seas ile Gemi Turu

0 394

Harmony of the Seas ile gemi turu kendinize ya da sevdiklerinize verebileceğiniz en unutulmaz hediyelerden biri olabilir. Bu gemi büyük kelimesinin ifadesi gibidir. Bir kabin ayırtmanız aslında dünyanın en büyük gemisinde eğlenmek ve harika vakit geçirmek için kendinize zaman ayırmanız anlamına gelir.

Bir gemi turuna çıkmak hemen hemen herkesin isteyebileceği bir şey. Hatta böyle bir tatil seçeneği karada ve bir otelde tatil geçirmeye göre çok daha cazip. Çünkü tatiliniz boyunca okyanusta olmak üstelik Harmony of the Seas gibi bir gemide olmak başlı başına eğlenceli. Gemide yapabileceğiniz çok sayıda etkinlik ve tadabileceğiniz harika lezzetleri de ekleyince Harmony of the Seas ile gemi turu hayır diyemeyeceğiniz bir seçeneğe dönüşür.

Harmony of the Seas ve Eğlence

Harmony of the Seas Royal Caribbean’ın Oasis ailesinde yer alan üç kız kardeşten biri. Diğer iki kız kardeşler Allure of the Seas ve Oasis of the Seas. Bu kız kardeşler birbirlerine çok benzerler. Barındırdıkları birkaç özellik ile onları birbirinden ayırt edersiniz. Bunlar saç rengi ve göz rengi değil tabi. Her bir kız kardeşin sunduğu eğlence seçenekleri farklı. Örneğin Harmony of the Seas gemisinde bulunan Ultimate Abbys kaydırağı diğerlerinde bulunmaz.

Harmony of the Seas ile gem turu
Ultimate Abyss

Bir de gemi turları ve Royal Caribbean gemileri ile ilgilenenlerin çok iyi bildiği North Star adlı bir eğlence aracı var. Panoramik okyanus manzarasını izlemenizi sağlayan bu araç Harmony of the Seas gemisinde yok. Ancak Quantum ailesi gemilerinde var.

North Star (Kutup Yıldızı)

Anthem of the Seas gemisinin de içinde bulunduğu bu ailenin üyelerinde gök dalışı simülatörü ve Bionic Bar da var. Bionic Bar’ı Harmony of the Seas içinde de görebilirsiniz.

Harmony of the Seas Bionic Bar
Harmony of the Seas Bionic Bar

Gemide Sıkılacağınızı Mı Düşünüyorsunuz?

Gemide sıkılacağınızı düşünebilirsiniz. Ancak bu eyleminiz düşünmekle sınırlı kalacak. Gemide mutlaka kendinize göre bir etkinlik bulursunuz. Yani hiçbir etkinliğe katılmayı tercih etmeseniz de okyanus manzaralı kafeye ya da restorana oturabilir, bir kahve içebilir, atıştırmalıkları tadabilirsiniz. Harika manzaranın fotoğraflarını çekerek unutulmaz anılar oluşturabilirsiniz. Eve döndüğünüzde fotoğraf makinenizin ya da telefonunuzun hafıza kartında en az beş albüm dolusu fotoğraf bulunacağına bahse girebiliriz.

Gemide Acıkacağınızı Mı Düşünüyorsunuz?

Gemide acıkacağınız ya da yemek bulamayacağınız konusunda endişeleriniz varsa Harmony of the Seas içindeki yemek seçeneklerini gördüğünüzde yanıldığınızı anlayacaksınız. Akdeniz mutfağından hızlı yemeklere kadar her türlü yemek seçeneği gemide mevcut. Sadece atıştırmalıkların tadına bakmak istediğinizde bir kafede oturun. Pizza istediğinizde İtalyan şeflerin elinden çıkan pizzaları tatmak için Sorrento’s Pizzeria restoranına girin.

Yemeğinizi yedikten hemen sonra bir kahve için ve manzaranın tadını çıkarın. Ancak Ultimate Abyss kaydırağından kayarak heyecan yaşamayı da ihmal etmeyin.

Gemi Turlarını incelemek için hemen tıklayabilirsiniz.