Gel ve Keşfet!

Royal Caribbean Gezgin Fotoğrafları

0 295

Royal Caribbean gezgin fotoğraflarına göz atmak ister misiniz? Royal Caribbean gemilerimizle seyahat eden misafirlerin objektiflerine giren kareleri çok beğendik. 🙂 Royal Caribbean gemilerimizle seyahat ederken en çok gerçekleştireceğiniz eylemlerden biri emin olun ki fotoğraf çekmek. 🙂 Gemilerimizin size kazandıracağı ilgi alanlardan biri de bu! 🙂

Royal Caribbean gemilerimizin her biri sanatçıların ellerinden çıkan bir sanat eseri. Gemimizin içine adım attığınızda bambaşka bir dünyada gezintiye çıkmış gibi hissedersiniz. Gemilerimizde her şey mevcut. Bu yüzden her şeyin fotoğrafını çekme isteğinizi çok olağan karşılıyoruz. Bizden size bir tavsiye: Yanınızda fotoğraf makinenizin pillerini şarj edebileceğiniz şarj cihazı ve yeden piller bulundurun.

Royal Caribbean gemilerimizle seyahatte iken kendinizin bir fotoğrafını çekmeyi unutmanız çok normal. Çünkü karşınıza çıkan her manzara, her görüntü ve her sahil fotoğraflamaya değer. Harika kompozisyonlar ve fotoğraflar elde etmeniz mümkün.

Royal Caribbean Gezgin Fotoğrafları – Tatil Yapan Misafirlerimizden Fotoğraflar

Royal Caribbean gezgin fotoğrafları denildiğinde aklınıza çok sayıda fotoğraf gelmesi normal. Çünkü Royal Caribbean gemilerimizde çok sayıda misafir var ve misafirlerimizden her biri çok sayıda fotoğraf çekiyor. 🙂  İşte o fotoğrafların küçük bir kısmı. 😉

Enchantment of the Seas fotoğrafı – Nassau – Gezgin Dan Kohout
Oasis of the Seas fotoğrafı – St Maarten – Gezgin John Bamber
Freedom of the Seas fotoğrafı – Cozumel – Gezgin Chelsey Curry
Cococay Adası fotoğrafı – Cabanas – Gezgin David Ep
Empress of the Seas fotoğrafı – Cuba – Gezgin Krisztina Benko
Labadee fotoğrafı – Gezgin Geoffrey Straubinger
CocoCay sahilinde şezlonglar – Gezgin Gibson

Royal Caribbean gemilerimizden çektiğiniz manzaraların fotoğrafları, gemide ve sahilde yaptığınız etkinliklerin fotoğrafları ve keşfettiğiniz yeni yerlerin fotoğrafları muhteşem! Unutmayın ki çektiğiniz tüm fotoğraflar, size Royal Caribbean ile tatiliniz boyunca muhteşem vakit geçirdiğinizi hatırlatacak.

Gemi Turlarını incelemek için hemen tıklayabilirsiniz.