Gel ve Keşfet!

Serenade of the Seas’i Yakından Tanıyalım

0 708

Serenade of the Seas, kız kardeşlerden biri olarak okyanusta süzülüyor. Size harika bir tatil sunmak için tasarladığımız sanat eseri, uzak rotaları keşfetmenizi sağlıyor. Serenade of the Seas ile Kutup Dairesi ve Karayipler keşfedilmez değil. Şimdi, Royal Caribbean Cruises gemimiz Serenade of the Seas’i yakından tanıyın.

Serenade of the Seas gemimiz için mühendislerimizle yoğun olarak çalıştık ve ortaya bir sanat eseri çıkardık. 26 Eylül 2001 yılında gemimizi Meyer Werft eşliğinde inşa etmeye başladık. 20 Haziran 2003 günü 294 metre uzunluğundaki ve 32 metre genişliğindeki güzel Serenade of the Seas gemimizi denizle buluşturduk.

2003 doğumlu gemimiz tam 91,00 ton ağırlığa sahip. Gemimizle 2476 yolcumuzu ve 884 mürettebatımızı taşıyabiliyoruz. Bu sanat eseri ile İskandinavya’yı ve buranın kültürünü tanıyabilir, uzakları keşfedebilirsiniz. Ancak Güney Karayipler de Serenade of the Seas ile keşfedebileceğiniz noktalar arasında yer almakta. Serenade of the Seas ile sıcak ya da soğuk keşif noktalarına rahatça seyahat edebilirsiniz.

Serenade of the Seas: Yat Tasarımına Sahip Radiance Sınıfı Gemisi

Radiance sınıfı kız kardeşlerden biri olan bu gemimizde diğer gemilerimize göre daha rahat ve büyük alanlar var. Gemi içinde yemek yerken, spor yaparken ve yüzerken size panoramik okyanus manzarası eşlik eder.

Diğer gemilerimizde olmayan ve fakat Serenade of the Seas gemimizde olan bazı özellikler var. Bunları bilmeniz, gemilerimizle seyahat etmek istediğinizde seçiminizi buna göre yapmanızı sağlar. Gemimizin içinde deniz manzaralı cam asansörler var. Ayrıca bu gemimiz, Royal Caribbean filomuzda bulunan gemiler arasında en fazla sayıda dış kabine sahip gemi olma özelliğini taşır. İçinde gezerken camlı alanlarda sanat eserlerini, heykelleri ve modern mobilyaları görürsünüz.

Royal Caribbean gemilerimizde, okyanus üstünde iken yapmayı hayâl bile edemeyeceğiniz etkinlikleri yapabilirsiniz.

Serenade of the Seas içinde iken hayâl etmeyin, yapın! 😀

Okyanus manzarası eşliğinde tırmanma duvarına tırmanın, maviliklerle çevrili çimlerde golf oynayın, basketbol sahasında en iyi atışınızı yapın… Gemi turu boyunca sadece eğlenmeye değil dinlenmeye de vakit ayırın. Spa salonunda yenilenin ve gevşeyin.

Gemimizde çocuklarınızı yanınıza alarak seyahat edebilir ve bu unutulmaz deneyimi birlikte yaşayabilirsiniz. Siz kendinize özel vaktinizi değerlendirirken çocuğunuz ücretsiz olan Okyanusu Keşfet Gençlik Programı’na katılır ve yaşıtlarıyla vakit geçirir.

Serenade of the Seas ile Okyanus Üstünde Yemek Keyfi

Gemimizle sadece yeni yerler değil yeni lezzetler de keşfedersiniz. Tatiliniz boyunca dünya mutfaklarının en güzel örneklerini tatma keyfini yaşayın. Üstelik gemi turunuz boyunca her akşam keşfettiğiniz yerlere ait yerel lezzetleri tadın. Asya mutfağının en güzel tatlarını Izumi’de, İtalyan mutfağını ise Giovanni’s Table’da keşfedin. Kafelerimizde ve barlarımızda harika içecekler tadın. Eşsiz şarap koleksiyonumuzdan tatmayı ihmal etmeyin. Yemekten sonra sizin için sahnelenen harika gösterileri izleyin.

Ailenizin küçük fertleri için Royal Caribbean gemilerimizde uzman bakıcılarımız var. Minikler burada bakıcılar eşliğinde güzel vakit geçirir ve onlar için ayrılan oyuncaklarla oynarlar. Siz de gemimizin tadını çıkarır, yıldızlar altında film izlersiniz.

Harika Serenade of the Seas gemimizin diğer niteliklerini sizin keşfinize bırakıyoruz. İyi tatiller!

Gemi Turlarını incelemek için hemen tıklayabilirsiniz.