Gel ve Keşfet!

2020 Yılının En Popüler Cruise Rotaları

0 412

2020 yılının en popüler cruise rotalarını Royal Caribbean Türkiye ile keşfetmeye ne dersiniz? Cruise seyahati denince akla gelen dünyanın en turistik ve en etkileyici limanlarını keşfedeceğiniz cruise tatiliniz için planlarınızı şimdiden yapmaya başlayın, 1 Ekim 2019 – 31 Mart 2020 tarihleri arasında geçerli erken rezervasyon dönemini kaçırmayın.

Karayipler

Karayipler, kışın yaz tatili yapabileceğiniz, rüya ada ülkeler sunan, harikulade bir bölge, dünya üzerindeki en güzel tatil rotalarından biri! Her yıl milyonlarca turist ağırlayan Karayipler, maviyle turkuazın tüm tonlarını görebileceğiniz adaları, bembeyaz kumsalları, vahşi yaşamı, doğayla iç içe ortamı, nefes kesici manzaraları ve canlı ada kültürü ile müthiş bir tatil vadediyor. Güneş, deniz ve macera arayan ziyaretçiler için Karayipler dünyanın en egzotik tatil cenneti! Karayipler’in birçok adası güneş ve su sporları tutkunları için mükemmel yerler vadediyor. Her yaş için birçok farklı aktivite Karayipler’de tatili unutulmaz kılıyor. Tarih boyunca birçok farklı kültürle haşır neşir olduğu için, Karayipler topluluğunun mutfağı da bir hayli zengin. Egzotik halkın büyük bir çoğunluğu gelirini turizmden sağladığı için, konuklara karşı oldukça sıcakkanlı ve misafirperver davranıyorlar. Her adanın kendisine has diyebileceğimiz gece hayatı eğlenceleri bulunuyor. Bahamalar’dan Puerto Rico’ya, Mexico’dan Dominik Cumhuriyeti’ne kadar uzanan rüya gibi bir seyahate çıkmaya hazır mısınız? Karayip gemi turları ile eşsiz bir coğrafya ve büyülü yerler keşfetmenin tam zamanı! Doğu Karayipler, Batı Karayipler ve Güney Karayipler gemi turları özel fiyatlar, esnek tarihler, hızlı ve güvenli ödeme imkanıyla Royal Caribbean Cruises Türkiye’de sizi bekliyor!

Bahamalar

Karayipler’de Florida sahilinin hemen kıyısında yer alan Bahamalar, dünya üzerindeki en güzel tatil rotalarından biridir. Bahamalar aynı zamanda “Yeni Dünya” olarak adlandırılan Amerika kıtasında Kristof Kolomb’un ilk ayak bastığı nokta olarak da ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Yaklaşık 2000 adadan meydana gelen ve her yıl milyonlarca turist ağırlayan Bahamalar, yıl boyunca güneşli, ılıman bir iklime sahip. Bahamalar gemi turları denize ve güneşe doyacağınız tropik bir tatil deneyimi yaşatıyor. Dalgaların ve alize rüzgarların taşıdığı kumlardan oluşan birçok tepeciğin bulunduğu Bahamalar, tam bir dalış cenneti! Dalgaların altında nefes kesici mercan resiflerinin ve gizemli batık gemilerin dünyası keşfedilmeyi bekliyor. Siz de bir dalış tutkunu iseniz, Bahamalar gemi turları tam size göre! Köpek balıklarıyla yüzmek de özel vahşi yaşama yakınlaşmak isteyen birçok kişi için ilgi çekici bir seçenek. Karada ise Bahamalar ulusal parklarında birçok Flamingo ve zengin kuş türleri sizleri bekliyor. Cruise gemisinde seyahat ederek birçok Bahama adasını ziyaret edebilir, eşsiz bir coğrafya ve büyülü yerler keşfedebilirsiniz. Deniz ve tropik bitkilerin iç içe olduğu nefes kesen görüntüsü ve egzotik canlıları görebileceğiniz doğal yaşamı ile Bahamalar, bu tatil deneyimini eşsiz kılıyor. Palmiye, turunçgiller ve muz gibi tüm tropik bitkiler bu adalarda sıkça görülüyor. Adalarda tropik yaşamın keyfini çıkarabilir ve yerlilerden alışveriş yapabilirsiniz. Gemiye döndüğünüzde ise denizin ve güneşin tadını çıkarmaya devam edebilirsiniz.

Asya & Uzakdoğu

Asya & Uzakdoğu Gemi Turları ile macera ve adrenaline, eşsiz bir seyahat deneyimine hazır olun! Dünyanın en farklı şehirleri arasında yer alan Singapur’u, Kuala Lumpur’u, Bangkok’u ve Phuket’i gezerken tapınakları, tarihi limanları, mistik gelenekleri ve gizemli Uzakdoğu’yu tanıma ve keşfetme fırsatı bulacak, üstelik bunu lüks ve konforlu bir gemi yolculuğu ile gerçekleştireceksiniz. Royal Caribbean gemi turları ile zahmetsizce Asya & Uzakdoğu’yu gezecek, hem gündüz hem gece, daha önce tatmadığınız deneyimler, hayat boyu unutamayacağınız anılar kazanacak, muhteşem eğlenceye hız kesmeden devam edeceksiniz. Vizesiz Singapur, Malezya, Tayland gemi seyahatinde Bangkok, Phuket ve Singapur’un yanı sıra Malezya’nın en güzel kentlerini ve hayallerinizdeki destinasyonları keşfedebilirsiniz. Vizesiz Japonya gemi seyahatinde ise Hong Kong, Okinawa, Kobe, Kyoto, Kochi, Hiroshima, Kumamoto, Fukuoka, Sasebo ve Kagoshima kentlerini en iyi fiyatlarla gezebilirsiniz. Dünyanın en eski ve en orijinal kültürlerinden biri olan popüler tatil destinasyonu Japonya’nın büyüleyici sokaklarında kaybolacaksınız. Geleneksel Japon mutfağını deneyimleyecek, daha önce tatmadığınız lezzetler, dünyanın başka yerinde göremeyeceğiniz kültür ve tarihi keşfe çıkacak, hem gece hem gündüz eğlenceye de gemide devam edeceksiniz.

Kuzey Avrupa – İskandinavya – Norveç Fiyortları – Kuzey Işıkları

Eşi benzeri olmayan doğa harikaları ve manzaraları, yüksek yaşam standartları ve modern insanları ile kusursuz, sessiz, sakin ve huzurlu bir tatil destinasyonu olan Kuzey Avrupa bölgesi, her yıl milyonlarca turisti ağırlıyor. Kuzey Avrupa Gemi Turları ile Avrupa’nın soğuk ama bir o kadar da güzel coğrafyaları olan Baltık bölgesi ve İskandinavya’yı keşfe çıkabilirsiniz. Mutlaka görmeniz gereken Kuzey Avrupa şehirleri arasında İsveç, Norveç, Danimarka, Finlandiya, Estonya, İzlanda, İrlanda, Letonya, Litvanya ve Birleşik Krallık yer alıyor. Kültürel anlamda birbirlerine oldukça benzer yapılara sahip olan Kuzey Avrupa ülkeleri coğrafi konumlarından dolayı oldukça sert iklim koşullarına sahiptir. Denize kıyısı bulunan ülkeler biraz daha yumuşak iklimsel özelliklere sahip olsa da, iç kesimlerde kış ayları oldukça sert geçiyor. Kuzey Avrupa ülkeleri; turistler için görkemli fiyortlar ve doğa harikası kuzey ışıkları, trekking ve orman kamp alanları ile doğa ile iç içe bir tatil sunuyor. İskandinavya, muhteşem doğası ve yüksek yaşam standartları ile rüya gibi bir tatil destinasyonu! Norveç, en fazla fiyort kıyısına sahip ülkelerden biridir. Fiyort tipi kıyıların en güzel örneklerine sahip Norveç fiyortları, 1200 metre derinliğe kadar ulaşmaktadır. Her yıl binlerce gezgin fiyortları keşfetmek için yollara düşüyor. Guden Nehri, Scene Gölü, Bergen Balık Pazarı ve Fiyortlar görülmesi gereken yerler arasındadır. Yeryüzündeki en ilginç, en nadir ve en mistik doğa olaylarından biri olarak görülen kuzey ışıkları ise, yalnızca İskandinavya bölgesinde deneyimlenebiliyor. İrlanda’da yer alan Dublin Kalesi, İsveç’te yer alan Skoloster Kalesi, İsveç’te yer alan tarihi binalar ve daha birçok eser Kuzey Avrupa’nın zengin tarihine ışık tutan yapılar olarak dikkatinizi çekebilir. Somonun ana vatanı olarak kabul edilen kuzey denizlerinde deniz mahsulleri oldukça popülerdir. Kuzey Avrupa Gemi Turları ile bu doğal hazinelerin tamamını keşfedebilirsiniz.

Akdeniz

Son günlerin popüler tatil alternatiflerinden biri olan Akdeniz gemi turları, gezginlere unutulmaz bir deneyim vadediyor. Gezginler, lüksü ve konforu bir arada sunan gemi turları ile dünyanın en güzel şehirlerini kıyılarından keşfederken, aynı zamanda tarihi bir yolculuğa çıkıyorlar.
Gemi turları ile yolculuk yapmanın ayrıcalığını yaşamak için Akdeniz Gemi Turları çok doğru bir seçim olacak. Akdeniz Gemi Turları ile Akdeniz’in masmavi denizi üzerinde seyrederken birbirinden özel koyları ve tarihi Akdeniz kentlerini görme fırsatını yakalayacaksınız. Yurt dışı turları ve gemi turları arasında farklı bir yeri olan Akdeniz Gemi Turlarında, kendinizi dünyanın en güzel şehirlerine seyahat ederken bulacaksınız. Akdeniz’in benzersiz şehirleri arasında yer alan Barselona, Marsilya, Lizbon, Palermo’yu keşfe çıkacaksınız. Tarihi kentler arasında yer alan Pisa, Floransa ve Kotor’ı göreceksiniz. Elbette eğlencenin hiç bitmediği Ibiza’yı, Yunan adaları gemi turları arasında yer alan Mykonos ve Santorini’yi de unutmadık. Akdeniz Gemi Turları ile yolculuğa çıktığınız cruise gemisi içerisinde kendinizi bir tatil köyündeymiş gibi hissedebilir, yolculuk hiç bitmesin isteyebilirsiniz.

Alaska

Amerika’nın yüz ölçümü en büyük, nüfusu en az olan eyaleti Alaska, dünyada ender görülebilecek güzelliklere ev sahipliği yapıyor. Kuzey Amerika’nın en büyük dağlarını ve çok geniş düzlükleri içeren Alaska’da 100 bin buzul, 18 bin ada, 3 milyon göl ve 3 bin nehir bulunuyor. Gezilecek yerlerin sayısı bir hayli fazla olan Alaska’yı görmek için en uygun tarih sıcaklıkların daha yüksek olduğu yaz aylarıdır. ABD’nin en batı ve en kuzey eyaleti olan Alaska’nın üçte biri Kuzey Kutup Dairesi içinde kalır. Bu nedenle yaz aylarında gece yarısı güneşini gören Alaskalılar, sonbaharın bitiminden ilkbahara kadar da gece gündüz süren uzun bir karanlığa gömülürler.
Daha limana yanaşmadan sizleri karşılayacak olan muhteşem manzara karşısında büyüleneceksiniz. Ayrıca şanslıysanız birkaç balinanın yolculuğunuza eşlik ettiğine de tanık olabilirsiniz. Geminin güvertesinde devasa buzulların ve beyazdan turkuaza doğru renk geçişlerinin sihirli güzelliğini fotoğraflayabilirsiniz. Alaska’da ilk olarak Kızılderililerin yaşadığı mistik kasabalar dikkatinizi çekecek. Yemyeşil doğanın kucağında farklı ve çeşitli hayvanları gözlemleme şansını da bulacaksınız. Alaska’nın ilk büyük altın merkezi olan Juneau’da balina ve doğal yaşam turlarına katılabilirsiniz. Mendenhall buzulu da mutlaka görülmesi gereken yerler arasındadır. Bölgedeki 38 buzulun tamamını görmek isterseniz helikopter turlarına katılabilirsiniz. Balıkçılığın büyük önem taşıdığı Alaska’nın mutfağında deniz ürünleri geniş yer tutuyor. Özellikle somon balığını mutlaka denemelisiniz. Alaska Gemi Turları ile büyüleyici ve eşsiz bir seyahat deneyimine hazır olun!

Erken rezervasyon için hemen tıklayın.