Gel ve Keşfet!

Cruise Turları ile Akdeniz’i Keşfedin

0 322

Akdeniz Gemi Turları
Son günlerin popüler tatil alternatiflerinden biri olan Akdeniz Gemi Turları, gezginlere unutulmaz bir deneyim vadediyor. Gezginler, lüksü ve konforu bir arada sunan gemi turları ile dünyanın en güzel şehirlerini kıyılarından keşfederken, aynı zamanda tarihi bir yolculuğa da çıkıyorlar. Gemi turları ile yolculuk yapmanın ayrıcalığını yaşamak için Akdeniz Gemi Turları çok doğru bir başlangıç olacak. Akdeniz Gemi Turları ile Akdeniz’in masmavi denizi üzerinde seyrederken birbirinden özel koyları ve tarihi Akdeniz kentlerini görme fırsatını yakalayacaksınız. Yurt dışı turları ve gemi turları arasında farklı bir yeri olan Akdeniz Gemi Turlarında, kendinizi dünyanın en eşsiz şehirlerine seyahat ederken bulacaksınız.

Akdeniz’in benzersiz şehirleri arasında yer alan Barselona, Marsilya, Lizbon ve Palermo’yu keşfe çıkacaksınız.
Barselona
Katalanların başkenti olan renkli şehir Barselona, aynı zamanda dünyanın en popüler turistik şehri. Sanat ve mimarinin en güzel örneklerini sık sık keşfe çıkacağınız Barselona’da her köşe başında ünlü heykelleri göreceksiniz. Burada hızlı atıştırmalık diye tanıtılan tapasları mutlaka denemenizi tavsiye ederiz.

Marsilya
Güney Fransa’da yer alan Marsilya, aktif bir liman şehridir. Akdeniz’in en büyük limanına sahiptir, o sebeple birçok cruise gemisi ile dünyanın birçok noktasından turist ağırlar. Farklı ülkelerden aldığı göç nedeni ile karma bir kültüre sahiptir, bu da hem yemek hem sanat kültürüne yansımıştır. Gece hayatı oldukça popülerdir.

Lizbon
Lizbon gezilecek yerler konusunda her tarzdan gezgine birçok seçenek sunan bir şehir. Belém Kulesi, São Jorge Kalesi, Jerónimos Manastırı, Alfama Bölgesi ve Santa Justa Asansörü, Lizbon’da gezilecek yerler listemizde en popüler yerlerin ilk sıralarında yer alıyor.

Palermo
Palermo, İtalya’nın güneyindeki Sicilya bölgesinin başkenti ve güzide şehridir. Palermo; romantik, gotik ve barok tarzı eserlerle bezenmiştir. Dışı sade ama içi oldukça ihtişamlı olan Monreal Katedrali, Cappuccini Yeraltı Mezarlığı müzesi, Norman Sarayı görülmesi gereken yerler arasındadır.

Tarihi kentler arasında yer alan Pisa, Floransa ve Kotor da Akdeniz Gemi Turları’nda görebileceğiniz yerler arasındadır.

Pisa
Pisa, Kuzey İtalya’nın Toskana Bölgesi’nde Arno Nehri üzerine kurulmuş 90 bin nüfuslu küçük bir şehirdir, UNESCO tarafından koruma altındadır. Pisa Kulesi şehri keşfe çıkanların en çok ziyaret ettiği yer olmasıyla birlikte aynı zamanda şehrin simgesidir. Arkeolojik ve tarihi kalıntılarla örülü şehir, dünyanın en ilginç yapılarından bazılarını barındırır.


Floransa
Floransa; Rönesansın doğum yeri, Toscana’nın başkenti, Kuzey İtalya’nın incisidir. Arno Nehri’nin çevresinde kurulmuş Floransa, İtalyan Rönesansı’nın ve Rönesans’ın en önemli sanatçıları Leonardo da Vinci ve Michelangelo’nun da doğum yeridir.

Kotor
Kotor, Karadağ’ın az nüfuslu, küçük, tarihi liman şehridir. UNESCO’nun Dünya Kültür Mirası listesindedir. Şehir sahip olduğu Venedik duvarı ve kalesi, Ortaçağ döneminden kalma eserleri ve Kotor koyu ile birlikte önemli Akdeniz şehirlerinden biridir.

Elbette eğlencenin hiç bitmediği Ibiza’yı, Yunan adaları gemi turları arasında yer alan Mykonos ve Santorini’yi de unutmadık.

Ibiza
Gece hayatıyla Akdeniz’deki en meşhur turistik destinasyonlarından biridir. İbiza Adası, eğlenceli gece hayatı, yemyeşil doğası ve geniş kumsalları ile baş döndüren bir tatil cenneti! Bir açık hava müzesini andıran başkent Eivissa, Dalt Vila isimli kale bölgesi, Ibiza Tarihi Kent Bölgesi, Port of Ibiza ve San Antonio’da yer alan Sunset Strip görülmesi gereken yerler arasında.

Mykonos
En popüler, en çok ziyaret edilen ve en pahalı Yunan adalarından biri olan Mykonos, hareketli hayatıyla dünyanın dört bir yanından ziyaretçiyi ağırlıyor. Çılgın plaj partileri, lüks otelleri, şık restoran, kafe ve barları ile sosyetenin tatil rotaları arasındadır.

Santorini
Yunanistan’ın simgesi haline gelen Santorini, masmavi çatıları ve beyaza boyanmış uçurumdaki evleri ile romantik bir tatil yapmak ve Yunan Adaları’nı cruise ile gezmek isteyenlerin gözdesi! Gün batımını izlemeyi, birçok tarihi mekanı ziyaret etmeyi veya üzüm bağlarını keşfetmeyi seviyorsanız, en doğru yer burası olacaktır.

Akdeniz Gemi Turları ile yolculuğa çıktığınız cruise gemisi içerisinde kendinizi bir tatil köyündeymiş gibi hissedebilir, yolculuk hiç bitmesin isteyebilirsiniz.

Royal Caribbean Cruises ile eşsiz Akdeniz rotalarını zahmetsizce en iyi fiyatlarla gezin, hem gündüz hem gece, daha önce tatmadığınız deneyimler, hayat boyu unutamayacağınız anılar kazanın, muhteşem eğlenceye hız kesmeden devam edin.

Akdeniz Gemi Turlarını incelemek için hemen tıklayın.