Gel ve Keşfet!

Efsane Cruise Günleri

0 396

Maviliklerin üzerinde seyahat ederek dünyayı keşfetmeye ne dersiniz? Cevabınız “Evet” ise Efsane Cruise Günleri’ni kaçırmayın! Royal Caribbean Türkiye dünyanın farklı rotalarında düzenlediği lüks gemi turlarında şimdi 2. kişiye %50 indirim fırsatı sunuyor. 2023 yılında dünyanın en nadide köşelerini görmek ve farklı kültürleri keşfetmek isteyenler için “1 Tam 1 Yarım” fırsatı sunan turlar;
Symphony of the Seas ile Batı Akdeniz’i keşfedin! Barcelona’dan Marsilya’ya, Pisa Kulesi’nden Capri adasına geniş bir tur güzergahı ile maviliklerin içerisinde seyahat ederek en popüler rotaları ziyaret edebilirsiniz.
Symphony of the Seas ile Batı veya Doğu Karayipler’in tadını çıkarın! Miami’de sahillerin tadını çıkarmak Honduras’ta bambaşka kültürler ile tanışmak isteyenler için ideal. 9 gece 10 gün boyunca seyahate doyacaksınız.
Spectrum of the Seas ile Singapur & Malezya & Tayland arasında geçen 7 gece 8 günlük mükemmel tatil fırsatı! Kuala Lumpur’dan Tayland’ın en egzotik köşelerine her anı bambaşka tatlar sunan bir seyahat rotasıdır.
Spectrum of the Seas ile Singapur & Vietnam & Japonya ile 2 hafta boyunca Uzak Doğu’yu karış karış gezme şansı elde edin! Uzak Doğu’nun en çok turist çeken rotalarının yanı sıra kültürel yansımasını da seyahatiniz sırasında görebilirsiniz.
Quantum of the Seas ile Alaska size dünyanın en ücra köşelerinde seyahat etme imkânı sunar. Amerika’dan Alaska’ya uzanan yolculuk boyunca daha önce hiç karşılaşmadığınız manzaralara şahitlik edeceksiniz.

Lüks ve Eğlence Bir Arada
Dünyayı keşfederken sadece uçak bileti fiyatına lüks bir gemide olmak istemez misiniz? Dünyanın en büyük seyahat gemileri arasında yer alan Royal Caribbean gemileri ile lüks bir şekilde seyahat ederken birçok farklı imkana sahip olursunuz. Eğlencenin ve enerjinin her daim doruklarda yaşandığı gemi seyahatinde dinlenmek için sakin anlar da bulabilirsiniz. Kalite, lüks ve üst segment unsurlar bir arada kusursuz bir hizmet ile sunulur. Siz sonraki rotada macera dolu anlar geçirmek için yolculuğa devam ederken gemi imkanları ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.
Maceraya Hazır Olun!
Gemi turları arasından beğendiğiniz ve merak ettiğiniz rotaları seçin ve maceraya başlayın! Şimdi 2. kişiye %50 indirim fırsatı sunan turlar ile 2023 yılında dünyanın farklı köşelerini keşfe çıkın. Seyahat boyunca gemi turunda uğrayacağınız lokasyonlar büyük bir özenle seçilmiştir. Her lokasyon ülke ve şehirlerin en popüler ve görülmesi gereken yerleri arasındadır. Birbirinden farklı kültürlere şahitlik ederken tarihi ve doğa manzaraları ile ufkunuz genişler.
Üstelik seyahatiniz boyunca sadece yeni yerler görmekle kalmanıza gerek yok! Adrenalin sporları, macera dolu safari yolculukları yapabilir, daha önce denemediğiniz birçok farklı aktiviteye katılabilirsiniz. Yolculuk sırasında gemide size sunulan sosyal imkanları da değerlendirebilirsiniz. Seyahat durağına vardığınız zaman da bambaşka imkanlar sunan kapılar aralanır ve size sadece yeniliklere açık olup denemek kalır.
Dünya Mutfağından Lezzetler
Lüks, eğlence ve yüksek enerjiyi doyum noktasına ulaştıran yemekler damağınızda unutulmaz izler bırakacak. Dünya mutfağından özenle seçilen ve büyük bir titizlik içerisinde hazırlanan yemekler ile seyahat boyunca nefis tatlar deneyebilirsiniz! Farklı yemek kültürü ve anlayışlarına sahip yolcular için birçok lezzet seçeneği sunulur. Lüks yemek salonlarında iyi yetişmiş çalışanlardan kusursuz hizmet alırken heyecanla yeni rotaya ilerlemek istiyorsanız şimdi sevdiklerinizle birlikte Cruise Günleri indiriminden yararlanın.
Hayatınızda kendinize yapacağınız en iyi yatırımlardan biri olan özel seyahatiniz için şimdi seyahati belirleyin ve Royal Caribbean gemi turu Efsane Cruise Günleri 2. kişi % 50 indirim fırsatını kaçırmayın!
Hemen formu doldurun ve hayallerinizin tatilini ertelemeyin, gerçekleştirin!