Gel ve Keşfet!

Bayram Turları Kampanyası

0 484

Bayram tatilinde Royal Caribbean cruise gemileri ile dünyayı keşfetmek için hazır mısınız? Hem şeker bayramı hem de kurban bayramı tatilinde, kampanyalı gemi turları dinlenmek ve gezmek için çok güzel fırsatlar sunuyor. Yüzen şehirleri andıran lüks Royal Caribbean cruise gemilerinde bayram fırsatları ile hayallerinizdeki destinasyonlara indirimli fiyatlarla seyahat edin!

Bayram tatilinde yüzlerce destinasyona ve limana uğrayarak tatilinizi eşsiz kılabilir, dünyanın en güzel liman şehirleri ve kıyılarını gezerek bayram tatilinizin tadını çıkarabilirsiniz.

Büyük Baltık Başkentleri, New York & Bahamalar, Doğu Karayipler, Yunan Adaları & Adriyatik ve Batı Akdeniz Turları özel fiyat ve fırsatlarla Şeker Bayramı tatili için sizleri bekliyor!

Yunan Adaları & Adriyatik, Yunan Adaları & İtalya, Büyük Baltık Başkentleri, Batı Akdeniz Turu, Akdeniz İncileri, Karayipler, Bahamalar, Dubai, Güney Pasifik, Avustralya ve Yeni Zelanda Turları özel fiyat ve fırsatlarla Kurban Bayramı tatili için sizleri bekliyor!

Eşsiz rotaları zahmetsizce en iyi fiyatlarla gezin, hem gündüz hem gece, daha önce tatmadığınız deneyimler, hayat boyu unutamayacağınız anılar kazanın, muhteşem eğlenceye hız kesmeden devam edin. 18-29 Şubat arası geçerli, Bayram Turları Kampanyasını kaçırmayın, hemen rezervasyon yapın. Dış Kabinlerde kabinde 1000 TL, balkonlu kabinlerde ise kabinde 1500 TL indirimi kaçırmayın!

Royal Caribbean cruise gemileri size sevdiklerinizle birlikte rüya gibi, unutulmayacak bir seyahat deneyimi vadediyor. Bir kere gemi seyahati yaptığınızda, hep gemide tatil diyeceksiniz! Şimdiden sizlere iyi bayramlar ve iyi tatiller…

Bayram Gemi Turları için hemen tıklayın.