Gel ve Keşfet!

Sevgililer Günü’ne Özel 1 Tam 1 Yarım Fırsatı!

0 386

Royal Caribbean cruise gemileri ile dünyayı keşfetmek için hazır mısınız?
Yüzen şehirleri andıran lüks Royal Caribbean cruise gemilerinde 1 Tam & 1 Yarım kampanyası ile hayallerinizdeki destinasyonlara indirimli fiyatlarla seyahat edin! 1 Tam & 1 Yarım kampanyası ile bir kişi rezervasyon yaptırdığında, ikinci kişi %50 indirimli!

Kampanyalı Allure of the Seas ile Batı Akdeniz ya da 5 Yıldızlı Jewel Of The Seas ile Dubai & Umman tur seçeneklerinden birini seçin, tüm bildiklerinizi yeniden değerlendirmenizi sağlayacak farklı bir deneyim yaşama fırsatını kaçırmayın. Gemi turları ile yolculuk yapmanın ayrıcalığını yaşamak için Batı Akdeniz Gemi Turu çok doğru bir başlangıç olacak. Batı Akdeniz Gemi Turu ile Akdeniz’in masmavi denizi üzerinde seyrederken birbirinden özel koyları ve tarihi Akdeniz kentlerini görme fırsatını yakalayacaksınız. Yurt dışı turları ve gemi turları arasında farklı bir yeri olan Batı Akdeniz Gemi Turunda, kendinizi dünyanın en güzel şehirlerine seyahat ederken bulacaksınız. Akdeniz’in benzersiz şehirleri arasında yer alan Barselona, Mayorka, Marsilya, Floransa, Roma ve Napoli’yi göreceksiniz.

Dubai & Umman’a düzenlenen gemi turu ile ise Orta Doğu’yu yakından tanıma fırsatını yakalayabilirsiniz. Birleşik Arap Emirlikleri’nin birbirinden güzel plajlarında serinledikten sonra çölde safariye çıkabilir, yeni deneyimler elde edebilirsiniz. Dünyaca ünlü alışveriş merkezlerini ziyaret edebilir, giyimden ayakkabıya, baharatlardan yerel kilimlere ve altına kadar çeşitli ürünler satın alabilirsiniz. Türkiye’de son dönemin popüler turları içine giren bu tur ile, modern gökdelen ve yüksek binaları ile dikkat çeken Dubai’yi ve 1001 Gece Masalları ülkesi olan Umman’ı keşfedebilir, değişik ve keyifli bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Eşsiz rotaları zahmetsizce en iyi fiyatlarla gezin, hem gündüz hem gece, daha önce tatmadığınız deneyimler, hayat boyu unutamayacağınız anılar kazanın, muhteşem eğlenceye hız kesmeden devam edin. 11-18 Şubat arası geçerli, Sevgililer Günü’ne özel 1 Tam 1 Yarım Kampanyasını kaçırmayın, hemen rezervasyon yapın. Royal Caribbean cruise gemileri size sevdiklerinizle birlikte rüya gibi, unutulmayacak bir seyahat deneyimi vadediyor. Bir kere gemi seyahati yaptığınızda, hep gemide tatil diyeceksiniz!

Destinasyon ve tur detayları için;

Dubai & Umman Gemi Turu için hemen tıklayın.

Batı Akdeniz Gemi Turu için hemen tıklayın.