Gel ve Keşfet!

Bir Milyonuncu Misafirimize Gemi Turu Hediye Ettik!

0 190

Bir milyonuncu misafirimize gemi turu hediye ettik. Royal Caribbean olarak Singapur’dan gemiye binen bir milyonuncu misafirimizi ağırladık. Böylece Asya’da 11 yıllık gemi turu tarihimize önemli bir kilometre taşı ekledik.

55 yaşındaki Singapurlu Mr. Wong Sin Fatt, 22 Ocak günü öğleden sonra Royal Caribbean Mariner of the Seas gemimize bindi. Misafirimiz gemiye attığı anda büyük bir sürprizle karşılaştı. Çünkü onu Royal Caribbean ekibimiz ve çalışanlarımız karşıladı. Mr. Wong’u kutlamak için onu gemimizin Viking Crown Lounge kısmına aldık. Burada gemi kaptanımız Claus Andersen ve Asya Pasifik yöneticimiz Mr. Sean Treacy Mr. Wong’u kutladı ve ona değeri 2,400$’ın üstünde olan bir tur paketi hediye etti.

Misafirimiz Mr. Wong kendisine hediye ettiğimiz paket sayesinde kendisi ve eşi için Royal Caribbean sponsorluğunda 4 gece ve beş günlük Penang & Phuket Turu bakabilir. Üstelik hem kendisi hem de eşi için VIP hizmet alabilir. Buna ek olarak bir milyonuncu misafirimizin tur sırasında gemide kullanabileceği 300$’lık kredisi de mevcut. Mr. Wong bu krediyi gemimizde örneğin özel akşam yemeği için, kıyı gezileri ve yapacağı alışverişler için hatta özel sahne arkası gezileri için kullanabilir. Misafirimizin ayrıca bir sonraki gemi turunda değerlendirebileceği 1000$ değerinde gemi turu sertifikası da var.

Bir Sonraki Gemi Turu Sertifikası (Next Cruise Certificate)

Bir sonraki gemi turu sertifikası, gemilerimizle çıkacağınız bir sonraki yolculukta değerlendirebileceğiniz bir sertifika. Royal Caribbean gemilerimizde turda iken Sadakat Büyükelçiliği (Loyalty Ambassador Office)’ne giderek bir sonraki tur için yer ayırttığınızda elinizde bir gemi turu sertifikası varsa avantaj sağlarsınız. Bu avantaj daha az depozito ödemek ya da gemide kullanabileceğiniz kredilere sahip olmak olabilir.

“Bu Benim Royal Caribbean ile İlk Yolculuğum.”

Yanına 8 kişilik ailesini de alarak gemimizle tatile çıkan Mr. Wong hediyesini aldıktan sonra mutluluğunu ve heyecanını Royal Caribbean ile paylaştı:

Royal Caribbean’in bir milyonuncu misafiri olduğumu bilmek tatilimi tamamen unutulmaz kıldı. Bu benim Royal Caribbean ile ilk yolculuğum ama böyle bir şey kazanacağımı hiç hayal etmemiştim. Kız kardeşim ailecek farklı bir tatil deneyimi yaşamamızı istedi ve ben gerçekten ödülümü benimle burada olan ailemle paylaştığım için çok heyecanlandım.

Royal Caribbean Cruises Asya Pasifik Yöneticimiz Mr. Sean Treacy de Royal Caribbean’in başarısında payı olan kurumlara değindi:

Bir milyonuncu misafirimizi karşılamak ve ona Royal’in tarzıyla teşekkür etmek için bugünü bekliyorduk. 10 yılın ardından bu kilometre taşı bizim için gerçek bir başarıyı temsil ediyor. Bu başarı bizim misafirlerimizin tümünün güçlü desteğinin yanı sıra, Singapur Turizm Kurulu’nun, fly-cruise pazarlama ortağımız Changi Havalimanı ekibinin ve Singapur’da iki büyük gemi terminalinin de içinde olduğu kilit paydaşlarımız olmadan mümkün olmazdı.

Mariner of the Seas

Mariner of the Seas gemimiz Asya’da kısa geziler yapmak için misafirlerine hizmet ediyor. 138,000 gross tonluk bu devin 3100 kişilik kapasitesi var. 2018 yılının Haziran ayında gemimiz Nassau ve Coco Cay Adası’nı da içine alacak şekilde Bahamalar’a kısa gezilere çıkmaya başlayacak.

Gemi Turlarını incelemek için hemen tıklayabilirsiniz.