Gel ve Keşfet!

Voom ile Gemi Turunuzun Her Anını Paylaşın

0 217

Voom ile gemi turunuzun her anını paylaşın. Denizin üstünde harika gemilerimizle harika vakit geçirirken de çevrimiçi olun. Denizdeki en hızlı interneti kullanarak unutulmaz anlarınızı tüm dünyayla paylaşırsınız.

Denizdeki en hızlı internetle gemilerimizde tanışın. Denizin ortasında olsanız da Voom kullanarak dünya ile iletişim kurmaya devam edin. Uzaktan çalışmanız gerektiğinde, e-posta göndermeniz ya da müşterinizle görüntülü görüşmeniz gerektiğinde Voom kullanarak tüm işlerinizi yaparsınız. Denizin ortasında ve tatilde olmanız işlerinizi engellemez.

Denizdeki en hızlı internet sosyal medyaya bağlı kalmanızı, anlarınızı paylaşmaya devam etmenizi ve istediğiniz videoları izlemenizi sağlar. Royal Caribbean gemilerimizde iken en sevdiğiniz filmleri, dizileri ve belgeselleri Netflix ve Hulu aracılığıyla izlersiniz.

Voom ile Tanışın

Denizde internetin tadını çıkarın. Denizde geçen günlerde gemideki etkinliklere katılarak güzel vakit geçirin, bu güzel anlarınızı ve gemilerimizden izlediğiniz muhteşem manzaraları, FlowRider sörf simülatörü üstünde iken, Zip Line ile harika gemimize tepeden bakarken, Ultimate Abyss’ten kayarken yaşadığınız heyecanlı anları hemen o anda takipçilerinizle, arkadaşlarınızla ve tüm dünyayla paylaşın. Ardından aldığınız beğenilere ve yorumlara bakabilir, takipçilerinizle etkileşime geçin.

Royal Caribbean gemilerimizde spor salonunda egzersiz yaparken Spotify’dan en sevdiğiniz müzik listesini açın, motivasyonunuzu yakalayarak harika bir ritm yakalayın.

Paketinizi Gemi Seyahatinizden Önce Almayı Unutmayın

İnternet paketinizi gemi seyahatinizden önce aldığınızda %30 indirimli alabilirsiniz. Üstelik grup hâlinde seyahat etmeyi planlıyorsanız indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Gemi Turlarını incelemek için hemen tıklayabilirsiniz.