Gel ve Keşfet!

Dünyanın En Egzotik Tatil Cenneti Karayipler

0 636

Florida’nın güneyinden, Venezuella’nın kuzeyine uzanan Karayipler’in dünya üzerindeki en güzel tatil rotalarından biri olduğunu artık bilmeyen yok! Karayipler, kışın yaz tatili yapabileceğiniz, rüya ada ülkeler sunan, harikulade bir bölge! Her yıl milyonlarca turist ağırlayan Karayipler, maviyle turkuazın tüm tonlarını görebileceğiniz adaları, bembeyaz kumsalları, vahşi yaşamı, doğayla iç içe ortamı, nefes kesici manzaraları ve canlı ada kültürü ile müthiş bir tatil vadediyor. Güneş, deniz ve macera arayan ziyaretçiler için Karayipler dünyanın en egzotik tatil cenneti!

1973 yılında kurulan Karayipler topluluğu Karayipler’i cennet köşesine çeviren 7000 ada ve adacıktan oluşur; 25 bağımsız ülke ve sömürge bulunur. Her adanın kendisine has bir güzelliği vardır. Birçok adası güneş ve su sporları tutkunları için mükemmel yerler vadediyor.

Her yaş için birçok farklı aktivite Karayipler’de tatili unutulmaz kılıyor.

Tarih boyunca birçok farklı kültürle haşır neşir olduğu için, Karayipler topluluğunun mutfağı da bir hayli zengin. Egzotik halkın büyük bir çoğunluğu gelirini turizmden sağladığı için, konuklara karşı oldukça sıcakkanlı ve misafirperver davranıyorlar. Her adanın kendisine has diyebileceğimiz gece hayatı eğlenceleri bulunuyor.

Bahamalar’dan Puerto Rico’ya, Mexico’dan Dominik Cumhuriyeti’ne kadar uzanan rüya gibi bir seyahate çıkmaya hazır mısınız? Karayipler gemi turları ile eşsiz bir coğrafya ve büyülü yerler keşfetmenin bizce tam da zamanı!

Doğu Karayipler, Batı Karayipler ve Güney Karayipler gemi turları özel fiyatlar, esnek tarihler, hızlı ve güvenli ödeme imkanıyla Royal Caribbean Cruises Türkiye’de sizi bekliyor! Royal Caribbean Cruises Türkiye ile kendinizi ayrıcalıklı hissedeceğiniz, en özel Karayipler gemi turlarını sizin için seçtik.

Karayipler Gemi Turlarını incelemek için hemen tıklayabilirsiniz.

Eşsiz rotaları zahmetsizce en iyi fiyatlarla gezin, hem gündüz hem gece, daha önce tatmadığınız deneyimler, hayat boyu unutamayacağınız anılar kazanın, muhteşem eğlenceye hız kesmeden devam edin. Bir kere gemi seyahati yaptığınızda, hep gemide tatil diyeceksiniz!