Gel ve Keşfet!

Dünyanın en yeni harikası Wonder of the Seas huzurlarınızda!

0 1.163

Dünyanın en yeni ve en büyük gemisine hazır mısınız? Wonder of the Seas 2022 yılında Akdeniz rotasında sizleri bekliyor. Barcelona ve Roma başlangıçlı parkurumuzda Akdeniz’in en göz alıcı şehirlerini Royal Caribbean’ın en yeni harikası Wonder of the Seas ile keşfediyoruz!

Oasis sınıfı gemilerimizin favori özellikleri ve daha fazlası bu gemide sizlere unutamayacağınız bir tatil sunuyor. 24 saat keyfini çıkarabileceğiniz mini golf macerası ile ailenizle ve sevdiklerinizle kendinizi oyuna kaptırın. Olimpiyat seviyesinde atletlerin su gösterilerini ve daha fazlasını Aquatheatre kısmında sakın kaçırmayın! Bütün sorumluklarınızı aşağıda bıraktıktan sonra, denizin en tepesinde bulunan The Vue Bar’da, 360 derece Akdeniz manzarası eşliğinde favori kokteyllerinizi yudumlayın. Yepyeni havuz alanında su kayakları ve bol güneş ile kendinizi tazeleyin.

2022 yılında yeni bir şeyler deneyin! Wonder of the Seas gibi büyük ve göz alıcı olsun! Akdeniz’in güneşe doymuş sahillerinden Avrupa’nın en ikonik mekanlarına, planlarınız ne olursa olsun, dünyanın en yeni harikası Wonder of the Seas beklemeye değer!

2022 Mayıs ayından itibaren, 6988 yolcu kapasitesi ve 2300 uluslararası personeli ile Wonder of the Seas’te yaz tatili planlarınızı yapmak için bize ulaşın.