Gel ve Keşfet!

Neden Tatil Planımı Şimdi Yapmalıyım?

0 677

Royal Caribbean Türkiye olarak denizleri ve gezmeyi çok özledik. Biliyoruz sizler de en az bizim kadar yeni ülkeler görmeyi, yeni kültürlerle tanışmayı ve dünyanın en güzel gemilerinde bu deneyimleri yaşamayı özlediniz. Yorulduk, endişelendik ve bu sürede çok çalıştık. Artık yapabileceğimiz en iyi yatırımın kendimize ve sevdiklerimize olduğunu çok iyi anladık. Ve bu yatırımı gerçekleştirmek adına sizlere çok güzel haberlerimiz var.

Neredeyse her rotada ikinci kişiye %50 indirim! Sevdiklerinizle beraber dünyanın en büyük gemilerinde ister Akdeniz ister Karayipler seyahatlerimizi indirimli olarak yakalayın.

Seyahatinizden 30 gün öncesine kadar ücretsiz, koşulsuz isim değişikliği hakkınızdan yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda muadili programlarda tarih değişikliği yapılabilir.

Koşulsuz, cezasız iptal ile tam iade! Seyahatinizi 30 gün öncesinde hiç bir kesintiye uğramadan iptal edebilir veya açığa alabilirsiniz. Açığa aldığınız turları 2022 yılı sonuna kadar muadili programlara herhangi bir ek ödeme yapmadan kaydırabilirsiniz!

Bütün bakiyenizi hemen ödemenize gerek yok! Ödemeniz gereken toplam tutarın sadece yarısını ödeyerek rezervasyonunuzu oluşturabilirsiniz. Kalan bakiyenizi ise seyahatinize 90 gün kala tamamlayabilirsiniz. Bütün ödemelerinizi kredi kartına 3 taksit ile gerçekleştirebilirsiniz.

Bizden söylemesi, bu tatil çok değerlenir! Bu sefer kendine ve sevdiklerine yatırım yapmanın tam zamanı. Hemen formu doldurun ve hayallerinizin tatilini ertelemeyin, gerçekleştirin!