Gel ve Keşfet!

Gemi Turlarını Seçmeniz için 8 Neden

0 268

İşte gemi yolculuğunun püf noktaları…Yeni yerler keşfetmeyi seviyorsanız, mutlaka bir gemi seyahati deneyimi yaşamalısınız! Her sabah yeni bir yere “merhaba” demenin heyecanı var… Üstelik sürekli bavul toplamak, yollarda zaman kaybetmek, oteller arasında mekik dokumak yok!

1- Fiyat avantajı

Birçok şehri en uygun fiyata gezme yollarından biri cruise turlarıdır. Cruise turlarında sürpriz masraflar yoktur. 5 yıldızlı lüks bir tatil köyünde tatil yapıyormuşsunuz hissi veren cruise seyahatleri, hayalinizdeki birkaç tatilin bir araya toplanmış halidir. Birçok eğlence ve aktivite imkanı ve son derece lezzetli yemekleri içeren bütçenize uygun bir paket sunar.

2- Bavul aç-kapa derdi olmadan birden fazla şehri görme imkanı

Cruise turunda bavul açma – kapama ile uğraşmadan, birçok şehri bir arada gezecek, bir şehirden diğer şehre otel değiştirmeyecek ve bavul taşımayacaksınız. Eşyalarınızı dolaba bir sefer yerleştirmeniz yeterli. Sonrasında sadece geriye tatilin tadını çıkarmak kalacak! Cruise turunda her akşam başka bir limanda uyuyup her sabah başka bir limanda uyanmanın keyfini yaşayacak, birçok şehrin keyfini doya doya çıkaracaksınız. Cruise turları sizi limandan limana taşıyarak birçok kültürü ve tarihi ve doğal güzellikleri keşfetme imkanı vermektedir. Önceden son derece özenle hazırlanmış programlar ile geç kalma riskiniz olmadan keyifli bir tatil geçirebilirsiniz.

3- Sağlıklı bir seyir

Cruise gemilerinin temizlik, bakım ve onarımı sıkı bir program dahilinde gerçekleştiriliyor. Dünya Sağlık Örgütü ve Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezleri ile yakından çalışılıyor; mürettebat sağlık ve güvenlik protokolleri ile titizlikle eğitiliyor. Her geminin sözleşmeli tıp doktorları ve hemşireleri ile çalışan özel bir tıbbi tesisi var, çeşitli hastalıklar için tıbbi malzeme ve ilaçlarla dolu. Gemide seyahat esnasında tıbbi tedavinin gerekli olduğu durumlarda, hem misafirler hem de mürettebat bu tıbbi tesisten faydalanabiliyor.

4- Konfor ve dinlenme

Yüzen lüks oteller gibi olan cruise gemileri, aradığınız dinlenme ve konfor düşünülerek tasarlanmıştır. Sadece kabinlerde bulacağınız konfor değil aynı zamanda birçok gemide hizmetinizde olacak masaj salonları, spalar ve kişisel bakım tesisleri de sizleri beklemektedir.

5- 7/24 lezzet şöleni

Dünya mutfaklarından birbirinden lezzetli yemekleri ve menüleri bir araya getiren Cruise gemilerinde iştahınız kabaracak! Günün her saatinde dilerseniz açık büfe restoranlarda dilerseniz a la carte seçimler yapabileceğiniz restoranlarda damak tadınıza uygun yemek alternatiflerini bulabilir, bir gurme turunda bulabileceğiniz yemek kalitesini yakalayabilirsiniz. Cruise turlarında yemekler, son derece elit aşçıların önderliğinde her türden beğeniye uygun olarak ve son derece lezzetli olarak sunulmaktadır.

6- Aktivite bolluğu

Karada yapacağınız 5 yıldızlı bir tatilde ihtiyaç duyduğunuz her şey, Cruise gemilerinde de var. Spor salonundan çocuk kulübüne, havuzdan SPA’ya, gümrüksüz alışveriş yapabileceğiniz mağazalardan kumarhaneye uzanan geniş bir hizmet ağı mevcuttur. Cruise gemileri birbirinden farklı deneyim, sürpriz ve eğlence vadediyor. Macerayı seviyorsanız, denizdeki en uzun su kaydırakları, sörf simülatörü, kaya tırmanışı, buz pateni, basketbol, mini golf, masa tenisi ve daha fazlası tam size göre!

7- Dünyaca Ünlü Şovlar

Cruise gemilerinde geceler nefes kesen eğlence ve müzik programları ile doludur. Broadway müzikalleri, canlı müzik yapan barlar, açık hava sinemaları ve tiyatro gösterileri sizleri bekliyor! Önce inanılmaz bir şov izleyebilir, ardından kokteylinizi yudumlayabilir ve gecenin ilerleyen saatlerinde ise kendinizi müziğin ritmine bırakabilir ve çılgınca dans edebilirsiniz.

8- İyi bir aile opsiyonu sunması

Tüm aile bireylerini mutlu edecek bir tatil arıyorsanız, cruise seyahatleri tam size göre! Tüm ailenin ihtiyacı olan ve seveceği her şey bir arada! Çocuklarınızla çıktığınız cruise seyahatinde hem bir arada tatil yapmış olacak, hem de çocuklar için özel olarak hazırlanmış oyun/eğlence alanları ve faaliyetleri onları meşgul ederken siz de tatilin keyfini çıkaracaksınız!

Royal Caribbean erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmak için hemen tıklayın!