Gel ve Keşfet!

Speedcast ile Anlaşmamızı Genişleterek Uydu Bant Genişliğimizi Artırdık

0 239

Speedcast ile 14 Şubat 2018’de ilişkilerimizi genişlettik ve cruise gemilerimizde bant genişliğini artırdık. 37 harika gemimizle cruise endüstrisinin en büyük uydu bant genişliği kullanıcısıyız. Dünyanın en güvenilir uzaktan iletişim ve IT çözümleri sağlayıcısı firma ile yaptığımız anlaşmadan hem gemi yönetimimiz hem de mürettebatımız ve misafirlerimiz yararlanacak.

Speedcast’in 2006 yılında ilk Ku-Band VSAT antenini kurması talebin artmasını sağladı. Biz de şirketle o zaman ortaklık kurduk. Ortaklık o yıldan bu yana devam etmekte. Speedcast ağı artık 37 gemimize gemi yönetimimiz, misafirlerimiz ve mürettebatımız için tam yönetilen iletişim çözümleri ve katma değerli hizmetler sunuyor. Her gemimizde bulunan birden fazla anten Ku-Band ve C-Band arasında, yüksek kullanılabilirlik ve SLA(Service Level Agreements) yani Hizmet Düzeyi Anlaşmaları sayesinde, kesintisiz otomatik çalışma özelliği sunuyor.

Gemilerimizin Ağ ve Uydu Mühendisliği Yöneticisi Guillermo Muniz, bu anlaşma konusunda açıklama yaptı.

Speedcast gemi içindeki misafirlerimizden limandaki çalışanlarımıza kadar herkese gelişmiş iletişim sunmamızı sağlamak ve en son bağlantı çözümlerini uygulamak için uzun süredir devam eden çabalarımızın ayrılmaz bir parçası. Gemide misafirlerimizin erişebileceği yeniliklerin çıtasını sürekli yükseltiyoruz. Bunu yaptığımızda gereklilikler de artıyor. Speedcast, bizim misafirlerimize en iyi deneyimi sunmamız konusunda gerekli alt yapıya ve desteğe sahip olduğumuzdan emin olmak için burada ve bizimle sürekli iş birliği hâlinde.