Gel ve Keşfet!

11 Yaşındaki Konuğumuz Duru Özmeral Yazdı: Batı Akdeniz Turu

0 583

Merhaba ben DURU ÖZMERAL. 11 yaşındayım ve kendimi bildim bileli geziyorum.

Ve bu yıl da aynı şekilde kendimi bir gezide buldum. Anladım ki benim gezgin babaannem bana bir karne hediyesi olarak bu geziyi düzenlemiş, çok aşırı mutluydum. Çünkü ben bu gemiyi gerçekten çok istiyordum. Her neyse zaman geçti (ama zaman geçti mi bilmiyorum? Çünkü çok mutlu ama bir o kadar da heyecanlıydım) ama gemiye girince her şey değişti ağzım açık kaldı ve elimdeki valizi o anda bıraktım “bu da ne böyle!” dediğimi o kadar iyi hatırlıyorum ki, ama etrafıma baktığımda herkesin böyle olduğunu anladım. Ve yaklaşık 40-45 dakika sonra annemle gemiyi keşfe çıktık, ama şunu söylemeliyim ki “adamlar yapmadık şey bırakmamışlar “ Anlaşılan annem de etkilenmiş olacak ki umarım büyüyünce sen de böyle muhteşem ötesi gemiler tasarlarsın dedi.  : )

Ardından açık büfeye gittik. ………………… bir şey söyleyemiyorum. Size anlatabilmem çok zor her yerde bir cafe var ve işin en güzel tarafı bu cafelerin çoğu açık büfe.  Biliyoruz ki bu hayatın bir felsefesidir insanlar doyumsuzdur ( ırk ayrımı yapmıyorum )   bu duruma rağmen personeller her şeye yetişiyor.. Ve yazdığım bu sözde asıl anlatmak istediğim şey personelin de ne kadar iyi olduğudur. Tabii ki es geçmemem gereken biri daha var. O da rehberimiz GÜRKAN ABİ  güler yüzü, samimiyeti,  saygısı ve sabrıyla bize çok güzel bir şekilde rehberlik etti ve sanırım  rehberlik demek bu olsa gerek.

Ayrıca birazcık aksiyon da diyorsanız zip line, su sörfü, tırmanma duvarı imkanları da var ayrıca garanti vermem gerekiyor ki/kesinlikle ÇOK GÜVENLİ. Gece şovları, su gösterileri, buz gösterileri, açık yürüyüş ve koşu parkuru, masa tenisi, basketbol sahası, golf sahası daha neler neler ….. Söylemeden geçemeyeceğim atlıkarınca ve geminin içindeki klasik araba, sokağı andıran mekânlar, ağaçlar, rengârenk çiçekler. Gerçekten muhteşem.

 

Benim sizlere anlatacağım şeyler bunlardır. Ben gemiyle ilgili size başka bir şey söyleyemem, söylemek istesem de kelimelerin ifade edebileceğini pek sanmıyorum,
çünkü BU GEMİ ANLATILAMAZ YAŞANIR!

 

 

Akdeniz Gemi Turlarını incelemek için hemen tıklayabilirsiniz.