Gel ve Keşfet!

Royal Caribbean Gemisine Binmeden Önce…

0 3.595

Royal Caribbean gemisine binmeden önce küçük bir hazırlık yapmanız hem kendinizi tatile hazırlamanıza hem de gemilerimizin tüm olanaklarından en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olur. Gemilerimiz, sizin harika bir tatil geçirmeniz ve unutulmaz bir gemi gezisi yaşamanız için tasarlandı. Tüm olanaklardan yararlanmak da size kaldı.

Bir gemi macerasında aradığınız her şeyi gemilerimizde bulmanız mümkün. Macera anlayışınızı bir adım öteye taşımak istiyorsanız gemilerimizle bir tura çıkmanız yeterli. Uçakla seyahat yerine gemi ile seyahat etmeyi tercih ettiğinizde ve biletinizi aldığınızda hem okyanus üstünde yepyeni deneyimler yaşamaya hem de karada yepyeni noktalar keşfetmeye kendinizi hazırlayın. Royal Caribbean gemisine binmeden önce keşfedeceğiniz noktalarda mutlaka görmeniz gereken detaylardan kaçırmamanız gereken deneyimlere kadar bilmeniz gereken pek çok şey var. Haydi başlayalım:

Seyahat Belgeleriniz Hazır Mı?

Seyahat belgeleriniz gezi sırasında çok büyük önem taşır. Çünkü bu belgeler sizin sorunsuz bir tatil yapmanıza olanak tanıyan unsurlardır. Biletinizi aldıktan sonra pasaport, vize ve transfer işlemlerinin tümünü kontrol ettiğinizden ve gerekli tüm belgeleri yanınıza aldığınızdan emin olun.

Royal Caribbean Liberty of the Seas Splash Away
Royal Caribbean Liberty of the Seas Splash Away

Gezi Programınız Güncel Mi?

Royal Caribbean gemisine binmeden önce mutlaka yapmanız gereken şeylerden biri programınızı güncel tutmaktır. Programınız gemide yapılması planlanan etkinliklerden ve geminin yanaşacağı limanların sıralamasından oluşur. Programı bilmeniz yanınıza alacağınız kıyafetleri planlamanızdan gemide nasıl vakit geçirmeyi tercih ettiğinizi planlamanıza kadar pek çok hazırlık konusunda önem taşır. Gezi programı hava durumuna göre geminin rotasının değişmesi ve diğer başka nedenlerle değişebilir.

Valizinize Neler Koymalısınız?

Valizinize koymanız gereken pek çok şey var. Herhangi bir kıyafetinizi ya da başka bir eşyanızı yanınıza almayı unutmamak için mutlaka bir liste yapın. Bir not defteri alın ve yanınıza almanız gerekenleri aklınıza geldikçe buraya yazın. Bu listeye fotoğraf makinesinden mayoya, güneş kreminden parti kıyafetine ve günlük kıyafetinize kadar her şeyi yazın.

Çevrimiçi Check – In

Royal Caribbean gemisine binmeden önce haberdar olmanız gereken diğer bir unsur da çevrimiçi check-in seçeneği. Biletinizi internet üzerinden ya da bir seyahat acentesinden almış olsanız da gemiye binme işleminizi şu sayfadan çevrimiçi check-in yaparak hızlandırın. Bu işlem sırasında sadece rezervasyon numaranızı kullanın.

Keyifli Bir Keşif için Kıyı Gezileri

Royal Caribbean gemilerimiz kıyılarla aşk yaşar. Çünkü kıyılar onun varış ve dinlenme noktalarıdır. Gemilerimiz kıyılara vardığında bu varış noktaları hakkında daha önce bilgi sahibi olmanız işinize yarar. Kıyılarda iken harika kıyı gezilerine katılın ve daha keyifli bir keşif yapın.

Royal Caribbean ve Santorini
Royal Caribbean ve Santorini

Royal PortFolio Caribbean Uygulamasını İndirin

PortFolio Caribbean uygulamamız Royal Caribbean gemilerimizde alışveriş yapmanızı kolaylaştırır. Bu rehber uygulamanın Android, iOS ve iPad sürümleri var. Üstelik PortFolio Alaska adlı Alaska’ya özel bir uygulamanın yanı sıra Port Shopping Guide adlı bir uygulama da var. Uygulamaları ücretsiz olarak indirin ve istek listenizi yapmaya başlayın.

Geriye Doğru Saymaya Başlayın!

Royal Caribbean gemilerimizle harika bir tatil yaşayacağınıza emin olabilirsiniz. Eğer valiziniz de hazırsa artık seyahat tarihinizden geriye doğru saymaya başlayın. Bu süre boyunca bol bol plan yapın ve seyahatinizin ne kadar güzel olacağını hâyal edin.

Gemi Turlarını incelemek için hemen tıklayabilirsiniz.