Gel ve Keşfet!

Çocuklarla Royal Caribbean Turu

1 427

Çocuklarla Royal Caribbean turu sizi korkutmasın. Çocuk ve gemi turu sözcüklerinin yan yana gelmesi de… 🙂 Çocuklarla Royal Caribbean gemimizde olmak sandığınızdan çok daha eğlenceli olabilir. Royal Caribbean gemi turumuzun, ailecek çıkılabilecek harika bir tatil olduğundan emin olun.

5 yıldızlı gemilerimizle çıkacağınız tur boyunca çocuklarınızla denizde ve kıyıda çok eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Royal Caribbean gemilerimize her yaşta çocuğu kabul ederiz. Gemilerimizin içinde ailecek yapabileceğiniz çok sayıda etkinlik bulursunuz.

Gemilerimizde Çocuklarınıza Uygun Her Şey Var!

Çocuklar gemilerimizde yapacak pek çok şey bulur. Ayrıca gemilerimizdeki eğitimli ekip üyeleri çocuklara rehberlik eder ve onlarla ilgilenir. Ekip üyelerimiz çocuklara gün içinde eğlenip keyifli vakit geçirebilecekleri etkinlikler sunar.

Royal Caribbean Adventure Ocean (Okyanus Macerası) Programı

Çocuğunuz altı aylık ya da daha büyükse onu Okyanus Macerasına çıkarırız. Ergenlik dönemine kadar olan tüm çocuklar Okyanus Macerasına katılabilir. Burada çocuklar öğrenme, oyun zamanı ve sosyalleşme etkinlikleri yaparlar. Üstelik bu programımız için ek ücret almayız. 🙂

3 yaşın üstündeki çocuklarınız için Royal Caribbean gemilerimizde Okyanus Macerası üç bölümde sunulur:

  • Su Altı Araştırmacıları (3 – 5 yaş)
  • Kâşifler (6 – 8 yaş)
  • Gezginler (9 – 11 yaş)

Okyanus Macerasına çıkan çocuklara eğitimli bir denetleyici eşlik eder. Çocuğunuz burada gece 22:00’ye kadar kalabilir. Fakat gemideki eğlencelerin tadını çıkarmak ve gösterileri izleyerek daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz, ki bize göre kesinlikle isteyeceksiniz. Bu durumda çocuğunuz gece 2:00’ye kadar burada kalabilir. Çocuğunuzu Okyanus Macerasına kendiniz bırakır ve yine kendiniz alırsınız.

Çocuklar ve Bebekler İçin Programlarımız

Royal Caribbean gemilerimizde altı aylık ve daha büyük bebekler ve çocuklar seyahat edebilirler. Sadece Transatlantik, Transpasifik, Hawaii, Güney Amerika ve diğer belirli turlarımızda bebeğinizin en az 12 aylık olması gerektiğini unutmayın. Gemi turlarımızın ilk gününde bebeğiniz 12 ayını doldurmuş olmalı.

Bebekler ve Royal Ufaklıklar Programımız

Royal Caribbean gemilerimizde Bebekler ve Royal Ufaklıklar Programımıza 6 ay – 36 ay arasında olan bebekler katılabilir. Üstelik gemilerimizin çoğunda bakıcılar bulunur. Ebeveyn olarak çocuklarınızı gündüz boyunca ve akşam boyunca bakıcıya güvenle bırakabilirsiniz. Burada bakıcılarımızın hepsinin eğitimli ve donanımlı olduğunu not edelim.

Bebeklerinizi bakıcılarımıza bıraktığınızda saatlik ücret ödersiniz. Bebekler yumuşak oyun alanlarımızda keyifli vakit geçirirler ve yaşlarına uygun oyuncaklarla oynarlar. Ayrıca uyku ve şekerleme saatleri geldiğinde uykuya dalarlar.

Tatile çıkmak isteyen ebeveynler için en iyi çözümün gemilerimizdeki bakıcı hizmeti olduğunu söylemeliyiz. 3 yaşından küçük çocuğunuz varsa Royal Caribbean turlarımız arasından içinde bakıcılarımızın bulunduğu gemilerimizi seçtiğinizden emin olun.

Açık Oyun Alanları

Royal Ufaklıklar ve Okyanus Macerası dışında gemilerimizde açık oyun alanlarımız bulunur. Bu alanın özelliği çocukların denetleyici olmadan eğlenmeleri, oynamaları ve keyifli vakit geçirmeleri. 🙂

Çocuklarla Royal Caribbean turu sırasında çocuklarınızı güvenle bakıcılarımıza ya da program dahilinde oyun alanlarına bırakarak gemide dilediğiniz gibi vakit geçirin. Harika havuzlarımızda yüzün, kaydırakların tadını çıkarın ve gösterileri izleyin. Ya da şarap tadımlarına katılın. Gemilerimizin sunduğu tüm olanaklardan yararlanın. Royal Caribbean gemi turunun ilk gününde mutlaka yapmanız gereken şeyleri okuyarak hazırlıklara başlayın.