Gel ve Keşfet!

Seyahat Keyfi Valizimi Hazırlarken Başlıyor

0 1.373

Royal Caribbean ile uzun yıllardır seyahat ediyorum. Bahamalar’dan Baltık Denizi’ne, Akdeniz’den Norveç Fiyortları’na kadar birçok rotayı Royal Caribbean’ın gemileriyle gezdim. Her biri birbirinden farklı ve keyifli olan bu yolculukların ortak noktası gemilerdeki konfor ve eğlenceydi. Gelelim seyahat keyfi !

Gemi yolculuğuna gidiyorsam seyahat keyfi daha valizimi hazırlarken başlıyor. Seyahat boyunca valiz açıp kapatmak derdi olmadığı için ne giymek istiyorsam yanıma alabiliyorum. Gemiye binip odaya yerleştikten sonra, bir hafta boyunca valize dokunmadan her sabah bambaşka bir şehirde uyanmak gibisi yok. Gündüz bir şehri sokak sokak keşfedip, akşamüzeri gemiye odanıza dönüp, rahat koltuğunuza oturup pencerenizden masmavi denizi izleyerek yol almak tarifsiz bir keyif.

Akşam olduğunda güzelce giyinip, birbirinden lezzetli yemeklerin son derece sempatik ve eğitimli servis elemanlarınca sunulduğu, yüksek tavanlı şık restoranda yemeğinizi yiyorsunuz. Pencereden denizde yol aldığınızı görmeseniz kendinizi çok yıldızlı bir otelde zannetmeniz içten bile değil. Gecenin geri kalanında ne yapacağınıza karar vermek ise biraz zor. Çünkü gemide o kadar çok seçenek var ki, insan hepsine katılmak hiçbirini kaçırmamak istiyor. Canlı piyano eşliğinde içkinizi yudumlamak, amfi tiyatroda birbirinden renkli şovları izlemek, Wine Bar’da farklı şaraplar denemek, yine başka bir barda farklı bir canlı performansla dans etmek veya Casino’da şansını denemek gibi onlarca seçeneğin hiçbirini kaçırmak istemiyor insan.

İşin daha da keyifli kısmı siz eğlenirken çocuğunuzun da en az sizin kadar eğlendiğini ve iyi vakit geçirdiğini bilmek. Çocuklar gemi seyhatleri boyunca basketbolda, havuzda, Mini Golf‘te ya da Çocuk Kulübü‘nde yeni arkadaşlar edinip, unutulmaz bir tatil geçiriyorlar.

Benim gibi yemeğe ilgi duyanlar için Royal Caribbean gemileri birçok alternatif sunuyor. Farklı dünya mutfaklarını deneyebileceğiniz özel restoranlar, birbirinden lezzetli yemeklerin sunulduğu açık büfeler, güler yüzlü ve kaliteli servis veren alakart restoranlar her damağa uygun seçenekler sunuyor.

Seyahatlerinde konfordan vazgeçmeden farklı coğrafyaları keşfetmek isteyenler için Royal Caribbean gemileri hiç kuşkusuz çok iyi bir seçenek. Özellikle çocuklu aileler için mutlaka tecrübe edilmesi gereken bir deneyim.

Önümüzdeki yıl Royal Caribbean ile uzun yıllardır hayalini kurduğum Alaska seyahatine çıkmayı planlıyorum. Bu seyahatimi @selinekim instagram hesabımda ve blogum selinekim.com ‘da paylaşacağım.

Her seyahat severin bir Royal Caribbean gemisinde masmavi denizlerde yol alırken, o eşsiz gün batımı keyfini yaşamasını diliyorum.

Gemi Turlarını incelemek için hemen tıklayabilirsiniz.