Gel ve Keşfet!

Symphony of the Seas Sizinle Buluşmaya Hazırlanıyor

2 1.473

Symphony of the Seas Oasis sınıfının en yeni gemisi ve bu sınıfta bulunan gemilerin kardeşi olacak. Gemimiz şu anda Fransa’daki STX tersanesinde tüm eksiklerinin tamamlanması için bulunuyor. Böylece Symphony of the Seas sizinle 2018 yılının Mart ayında buluşabilecek.

Gemimizin inşaatında geldiğimiz noktayı sizinle paylaşmak istedik. Yeni kız kardeşin sizinle buluşmasına çok az kaldı. İşte sizi keşfetmek istediğiniz yerlere ulaştıracak yeni, konforlu ve lüks gemimize ait bir dizi fotoğraf:

Gemimiz Dünyanın Yeni En Büyük Gemisi!

Hatırlayacağınız gibi Ekim ayında gemimizin yine inşaatı hakkında detayları gösteren fotoğrafları sizinle paylaşmıştık. Royal Caribbean ailesinin en yeni üyesi bizi çok heyecanlandırıyor. Tahmin ediyoruz ki Symphony of the Seas sizin içinizde de hem onu keşfetme arzusu hem de onunla yeni yerler keşfetme isteği uyandırıyor. Çünkü bu gemi şu anda dünyanın en büyük gemisi olan Harmony of the Seas ile kıyaslandığında, ondan daha büyük bir gemi olacak ve Harmony of the Seas’in tahtına oturarak dünyanın en büyük gemisi unvanını alacak.

Maceranın Yeni Sesi 😉

Hem dünyanın en büyük gemisi olacak hem de alışılmış tatil deneyimlerini geride bırakmanızı sağlayacak kadar iddialı olacak. Gemimiz gerekli testleri geçtikten sonra karşınıza “Maceranın Yeni Sesi” sloganıyla çıkmaya hazır olacak. Konuklarını Barselona, Roma, Napoli, Palma de Mallorca, Provence ve Florensa’ya taşıyacak.

2018 yılının Mart ayında dünyanın yeni ve en büyük gemisi ile tanışmaya hazır olun! İsterseniz yeni devi beklerken, sayılarla daha yakından tanımak için şu yazımızı okuyabilirsiniz:

Gemi Turlarını incelemek için hemen tıklayabilirsiniz.