Gel ve Keşfet!

Instagram’ın da En Büyüğü Royal Caribbean Cruise!

0 272

Instagram’ın da en büyüğü Royal Caribbean CruiseSeaHub Instagram’da en çok yer alan cruise etiketleri üzerinde bir analiz yaptı ve bunun sonucunda ilk beşi ortaya çıkardı. #RoyalCaribbean paylaşımları diğer tüm cruise paylaşımlarının içinde ilk sırayı aldı. Etiketimizi #CarnivalCruise, #Disney Cruise, #PrincessCruises ve #CelebrityCruises takip etti.

SeaHub 1 Şubat 2018 itibariyle ortaya çıkan sonuçları kendi sayfasında paylaştı. Sonuçların yanı sıra cruise severlere önerilerde bulunmayı ihmal etmedi. Cruise seçenekleri arasında kararsız kalanların seçeneklerini biraz daraltmalarına yardımcı oldu. Sosyal medyada en popüler cruise markası olan cruise hattımıza dikkatleri çekti.

Siz de 22 gemimizden istediğinizi seçerek, Alaska’dan Asya’ya beklentilerinizin üstüne çıkmak için tasarlanmış rotalara doğru yola çıkın. Sosyal medyanın en popüler cruise hattı ile yolculuk yapın ve Instagram’da en popüler cruise etiketi olan #RoyalCaribbean etiketiyle harika rotalarımızdan harika manzaraları paylaşın. Instagram’da #RoyalCaribbean etiketini takip etmeyi unutmayın.

En Popüler Gemi Turu Dönemleri

Seyahat severlerin en çok gemi turuna çıktıkları dönemler yıl içinde aylara göre değişiyor. Gemi turuna en çok Ağustos ayında çıkılıyor. Ağustos’u Temmuz ve Mayıs takip ediyor. Şubat ayı gemileri özlemek için seçilen bir ay olarak görülüyor. Eylül ayından sonra gezginlerimiz biraz dinlenmeye çekiliyor.

Gemi turuna çıkanlar için en popüler gün Pazartesi. Pazartesi’yi Salı ve Çarşamba günleri takip ediyor. En düşük popülerlik Perşembe ve sonra Cumartesi günlerine ait.

Royal Caribbean Instagram

Tüm misafirlerimize teşekkür ederiz. 🙂

Kaynak: SeaHub