Gel ve Keşfet!

Brilliance of the Seas ile Keşif Rotanızı Belirleyin

0 407

Brilliance of the Seas gemimiz sizi hem farklı kültürleri keşfetmeniz hem de gemide eşsiz deneyimler yaşamanız için yolculuğa çıkarıyor. Yazın Avrupa gemi turu ile Amsterdam’dan Roatan’a pek çok kültürü, yemekleri ve zevkleri tadabileceğiniz gibi kışın Tampa’dan Batı Karayiplere harika bir keşif yapabilirsiniz.

Keşif Rotanızı Belirleme Zamanı

Brilliance of the Seas gemimizle keşif rotanızı belirleyin! Farklı yemekler yiyin ve pek çok yeni eğlenceyle tanışın. Amsterdam, Hollanda, Barselona, İspanya sizi bekliyor.

Brilliance of the Seas Gemimizi Tanıyın

Brilliance of the Seas Bahamalar’dan geldi. 15 Temmuz 2002 tarihinde denize indi. Meyerwerft Yard, Papenburg, Almanya’da yapıldı. İsim annesi Marilyn Ofer oldu.

Brilliance of the Seas gemimiz 90,090 GRT ağırlığa, 106 feet genişliğe, 962 feet uzunluğa sahip. 28 metre taslakla inşa edilen Brilliance of the Seas 25 knot deniz mili hızla denizlerde ilerliyor. Toplam 2543 misafir ağırlayabiliyor. Misafirlerle 848 kişilik uluslararası bir ekip ilgileniyor. Misafirler için 12 olmak üzere toplam 13 güverte var. Bu harika gemi 9 misafir asansörü ve 3 pruva iticisi ile misafirlere unutulmaz bir tatil yaşatıyor.

Fotoğraf Makinenizi Hazırlayın!

Muhteşem Brilliance of the Seas ile tura çıkmadan önce fotoğraf makinenizi hazırladığınızdan emin olun. Çünkü gördüğünüz her manzarayı hafızanıza kaydetmek ve sonra hatırlamak isteyeceksiniz. Gemi içinde fotoğraflamak isteyeceğiniz ayrıntıların yanı sıra vardığınız limanlarda ve gezdiğiniz bölgelerde pek çok görüntüyü kaydetmek isteyeceksiniz. Bu yüzden yanınızda şarj cihazının yanı sıra yedek piller ve bellekler götürmeyi unutmayın.

Royal Caribbean gemileriyle seyahat sırasında iyi fotoğraflar çekmek için ihtiyacınız olan tüm bilgileri Gemi Turunda İyi Fotoğraflar Çekmeniz İçin 10 İpucu yazımızda bulabilirsiniz.

Brilliance of the Seas Gemimizde Eğlencenin Tadını Çıkarın!

Brilliance of the Seas gemimizde kaya tırmanma duvarından Minyatür Golf Pisti’ne, solaryumdan Vitality Spa & Fitness Merkezi’ne kadar pek çok eğlence seçeneği var. Ayrıca Güzellik Salonu, 3 havuz, 3 girdap havuzu, spor kortu, golf simülatörü, jogging alanı, açık hava sineması, butikler, sanat ve fotoğraf galerisi, sağlık merkezi, Pasifika Tiyatrosu, konferans salonu, sinema, Konsiyerj Kulübü ve Elmas Kulübü de mevcut.

Brilliance of the Seas gemimizde yetişkinler için harika eğlence seçenekleri olduğu gibi çocuklar ve gençlerin de keyifli zaman geçirebilmeleri için düşünülmüş alanlar var. Okyanus Macerası, Royal Bebekler ve Minikler Kreşi, Optix Teen Disko ve Kumsal Macerası gemide bulunan her yaştan misafir için düşündüğümüz ve tasarladığımız alanlar olarak yeni kâşiflerini bekliyor.

Akşam Yemeği Seçenekleri

Brilliance of the Seas ücretsiz ve özel olmak üzere misafirlere akşam yemeği için iki seçenek sunar.

İki farklı alanlı Ana Yemek Odası, Windjammer Kafe ve Park Kafe ücretsiz akşam yemeği yemek isteyenlere hizmet ederken; Chops Grille, Chef’s Table, Giovanni’s Table, Rita’s Cantina, Izumi Asian Cuisine ve Kafe Latte’tudes özel akşam yemeği yemek isteyenlere hizmet eder.

Barlar ve Salonlar

Akşam yemeğinden sonra ya da günün diğer saatlerinde bir şeyler içip atıştırabileceğiniz ve sohbet edebileceğiniz bir bar ya da salon ararsanız Brilliance of the Seas gemimizin içinde pek çok seçeneğiniz olduğunu görürsünüz. Schooner Bar, R Bar, King and Country Pub, Vintages, Sky Bar, Viking Crown Lounge, The Colony Club, Singapore Sling’s, Jakarta Lounge arasından seçiminizi yapın ve denizin ortasında eğlencenin tadını çıkarın.

Gemi Turlarını incelemek için hemen tıklayabilirsiniz.