Gel ve Keşfet!

Karayipler Rüyası Devam Ediyor

0 568

Karayipler rüyası devam ediyor. Bundan önceki Karayipler kampanyamıza yoğun talep göstermeniz dolayısıyla yeni kampanyamızı sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. 5 yıldızlı Allure of the Seas gemimiz sizi Karayiplerle buluşturuyor.

Muhteşem 5 yıldızlı gemimiz Allure of the Seas sizi 9 gece ve 10 gün süren harika bir yolculuğa çıkarıyor. THY ile uçuş dahil olmak üzere cezbedici fiyatlarla harika bir tatil deneyimi yaşamaya hazır olun. Uçak dahil Allure of the Seas gemimizde iç kabinlerimizde 5400 TL’den, balkonlu kabinlerimizde 6400 TL’den başlayan fiyatlarla unutulmaz bir gemi turu deneyimi yaşayabilirsiniz.

Büyüleyici Etkisiyle Batı Karayipler

6 Ekim, 20 Ekim, 10 Kasım, 24 Kasım ve 8 Aralık hareketli Batı Karayipler turuna çıkmak için pek çok sebep var. Florida, Nassau, Cozumel, Roatan, Puerto Costa Maya noktaları gibi usta bir ressamın fırçasından çıkmış muhteşem tabloları andıran yerleri görmelisiniz. 9 gece, 10 günlük bu keşif seyahatine katılmak için kabininizi şimdiden ayırtmalısınız.

Turkuaz Suları ile Doğu Karayipler

13 Ekim, 27 Ekim, 17 Kasım, 1 Aralık ve 15 Aralık hareketli Doğu Karayipler turuna çıkarak St. Maarten, San Juan, Puerto Rico ve Haiti’nin sıcak kumlarına yayılabilir, kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Her manzarasını fotoğraflamak isteyeceğiniz Doğu Karayipler’i keşfetmek için kabininizi seçin.

Kampanya sayfasına gidin ve detaylı bilgi alın.

Karayipler Turlarını incelemek için hemen tıklayabilirsiniz.