Gel ve Keşfet!

100 Euro İndirimli Karayipler Turlarını Kaçırmayın!

Kabin başına 100 Euro indirimli Karayipler turlarını kaçırmayın!

2 946

Karayipler… Adının geçmesi bile her zaman etkileyici olmaya yetmiştir. İstisnasız her insanın hayallerini süsleyen büyülü bir kelime adeta. Yeşilin ve mavinin her tonuna bürünen denizleri, bembeyaz kumsalları, palmiyeleri, inanılmaz zenginlikteki, rengarenk su altı dünyası ile adeta bir yeryüzü cenneti olan Karayipler’i Royal Caribbean fırsatları ile indirimli olarak keşfedin.

Labadee Beach

7000 adet adadan oluşan bir adalar topluluğu olan Karayipler 25 ülkeden oluşuyor. Yumuşak bir iklime sahip olan Karayipler’de yaz sıcaklık ortalaması 27, kışın ise 21 derece. Gulf Stream Akıntısı ve Atlas Okyanusu‘nun taptaze meltemleri bu yumuşak iklimin en büyük nedeni. Kış mevsiminden kaçıp yaz tatili yaşamak isteyenler için bulunmaz bir bir bölge. Bahamalar, Barbados, Belize, Bermuda, Cayman Adaları, Dominika, Haiti, Jamaika, Küba, Portoriko, Trinidad ve Tobago Karayipler’in artık markalaşmış turizm cennetlerinden sadece birkaçı.

Kampanya hakkında detaylı bilgi için resme tıklayınız.

Balayı Cenneti

Kristof Colomb’un Amerika’yı keşfetme serüveninde ilk uğradığı bölge Karayipler. Karayipler’in ilk cruise yolculuğu olarak da adlandırabileceğimiz bu yolculukların sonunda kültürler birbirine karışmış ve sonunda ortaya çok renkli bir kültür çıkmış.

Nassau

Karayipler’i Keşfedin

Rengarenk bir kültüre sahip olan Karayipler’in en keyifli özelliklerinden biri ise festivalleri. Yerli halkın zene bezene giydiği süslü kıyafetleri ile geçit töreni yaptığı, inek çanları ve davullar çaldığı insanı mutlu eden bu festivaller mutlaka görülmeli.

Mercan resifleri ile de ünlü olan Karayipler’e gitmişken şnorkel ya da tüplü dalış yapmamak olmaz. En az festivalleri kadar renkli olan su altı dünyası şaşırtıcı derecede zengin. Rengarenk balıklar, binbir renkle dolu mercan resifleri, insanı şaşırtan egzotik canlılar su altı dünyasında birlikte yüzmeniz için sizi bekliyor. 7000 adadan oluşan bu cennette kendinize ıssız bir ada bulmanız bile mümkün. Tabii önce yanınıza alacağınız 3 şeyi seçmelisiniz!

Karayipler Su Altı dünyası

CocoCay Perfect Day

Karayipler’den bahsetmişken yalnızca Royal Caribbean misafirlerinin ziyaret edebildiği, sınırsız eğlenceyle dolu, Bahamalar’da yer alan CocoCay Adası‘ndan bahsetmemek olmaz.

Freeport ve başkent Nassau arasında yer alan, Royal Caribbean misafirlerine özel Cococay bembeyaz kumsallara, muhteşem bir denize, özel lezzetlere, alışveriş olanaklarına ve hayatınızın en eğlenceli gününü yaşamanız için düşünülmüş aktivite alanlarına sahip.

CocoCay Perfect Day

Mariner of the Seas ile çıkacağınız bu olağanüstü yolculukta konfor ve eğlence ile dopdolu bir tatil yaparken, Bahamalar’ın büyüsüne şahit olacaksınız.

Mariner of the Seas

Rezervasyon tarihlerii 6-31 Temmuz arasında olan ve Temmuz 2018 ve sonrasındaki tüm tarihleri kapsayan bu yolculukta kabin başına 100 EURO indirim fırsatını kaçırmayın! Daha fazla bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 

Karayipler Turlarını incelemek için hemen tıklayabilirsiniz.