Gel ve Keşfet!

Royal Caribbean ile Kurban Bayramı’nda Farklı Bir Yolculuk

Royal Caribbean Kurban Bayramı Rotalarıyla Farklı Bir Yolculuk

0 255

Bu Kurban Bayramı‘nda ne yapıyorsunuz?

Kurban Bayramı için henüz bir planınız yoksa, size farklı bir bayram geçirebileceğiniz iki farklı rota ile konforlu bir bayram tatili önerimiz var. Akdeniz’in incisi, dünya turizminin gözbebeği limanlar ve Baltık Başkentleri turlarımız ile yeni keşiflere yelken açabilirsiniz. Güney ve Kuzey Avrupa‘yı kapsayan bu iki farklı rotada sanatla, tarihle, eşsiz Avrupa mimarisiyle, Ortaçağ şehirlerinin büyüsüyle, sınırsız eğlence ve lezzetle dolu bir yolculuğa hazır mısınız?

5 Yıldızlı Jewel of the Seas ile Akdeniz İncileri

Cannes, Korsika, Barselona, Mayorka Adası, Sardunya… Hepsi birbirinden ünlü Akdeniz limanları bu ünlerini sonuna kadar hak ediyor. Güney Avrupa‘nın tüm renklerini barındıran destinasyonlarda geçmiş ve gelecek adeta birbirine karışıyor.

5 Yıldızlı Jewel of the Seas ile, 19 Ağustos 2018 Kurban Bayramı çıkışlı Akdeniz turunuz, Türk Hava Yolları Roma uçuşunun ardından başlıyor ve 8 günlük rüyaya yelken açmış oluyorsunuz.

Barselona

Kurban Bayramı’nda Barcelona’yı keşfedin…

Dünyanın en ünlü şehirlerinden Barselona, Katalan kültürü, flamenko, Akdeniz mutfağı, filmlere konu olmuş İspanya geceleri, mimari, sanat ve futbolun başkentlerinden. Bütün bu özellikleri ve daha fazlasını bünyesinde barındıran Barselona her yıl milyonlarca gezgini kendisine mıknatıs gibi çekmeyi başarıyor.

Dünyada ününü böylesine hak eden birkaç şehirden biri olan Barselona Sagra De Familia, Casa Batllo, Cascada Monumental, Arc de Triomf, Kristof Kolomb Anıtı gibi simgesel anıt ve yapılarının yanında dünyanın en ünlü stadlarından Nou Camp’a da ev sahipliği yapıyor. İster sanattan ya da mimariden hoşlanın, ister bir gurme olun, ya da yalnızca bir futbol tutkunu. Barselona tüm zevklerinize aynı anda hitap etmeyi başaran bir dünya markası: Barselona

Barselona şehir planı
Barselona şehir planı

Palma de Malorka

Akdeniz’in ortasında sınırsız bir eğlence adası olan Malorka, her yıl 20 milyondan fazla misafir ağırlayan bir turizm cenneti. Bu özelliği ile ıssız bir adadan oldukça uzakta bir ada olan Malorka Adası’na adım attığınızda gün boyu sürecek bir partiye adım atmış oluyorsunuz. Dünyaca ünlü plajları ve plaj konserleri, dünyanın en iyi DJ’lerini ağırlayan sahne setleri ile Malorka adeta bir açık hava kulübü.

Malorka
Malorka

Roma, Cannes, Korsika, Sardunya

Tarihi başkent, Vatikan‘ı içinde barındıran ve binlerce tarihi sanat eserine ev sahipliği yapan büyüleyici Roma; film festivali, kırmızı halı seremonisi ve plajlarıyla dünyaca ünlü Cannes; 1000 km’lik kıyı şeridine ve 200’den fazla plaja sahip Korsika Adası; Akdeniz ada mimarisinin büyüleyici adası Sardunya… Kendinizi bir romantik komedide hissedeceğiniz bu yolculuğa Royal Caribbean konforu ile çıkmak ve farklı bir Bayram Tatili geçirmek için rezervasyonunuzu şimdiden yapın ve hafızanızda unutamayacağınız anılara yer açmaya hazır olun. Bu bayram birlikteyiz: 5 Yıldızlı Jewel of the Seas ile Akdeniz İncileri 

Brillance of the Seas ile Baltık Başkentleri

Royal Caribben filosunun kraliçelerinden Brillance of the Seas ile “vira” dediğimiz seferimiz, Kuzey Avrupa liman şehirlerinden Amsterdam, Skagen, Tallin, St. Petersburg, Helsinki, Stockholm ve Kopenhag rotalarında iddialı bir yolculuğa davet ediyor. Sınırsız eğlencenin dünya başkenti Amsterdam’da başlayıp altı farklı limana uğrayan bu Royal Caribbean rotası ile unutulmaz bir tatile hazır olun.

Amsterdam

Sınırsız Eğlencenin Dünya Başkenti

Dünyanın 24 saat yaşayan, en eğlenceli şehirlerinden Amsterdam bu ününü sonuna kadar hak ediyor. Müzeleri, kanalları, bisiklet yolları, sınırsız bir eğlence dünyası Amsterdam’ın en çok öne çıkan özellikleri. Instagram’da en çok paylaşılan şehirlerinden biri olan Amsterdam’da kahvaltınızı yaptıktan sonra sevdiğiniz ressamların müzelerini dolaşabilir, Munch ya da Van Gogh’un eserlerinin orijinalleri ile büyülenebilirsiniz. Daha sonra bir bisiklet kiralayıp şehirde dilediğiniz gibi gezebilir ya da bir kanal turuna çıkabilirsiniz. Dünyaca ünlü kanalların kenarında oturup kahvenizi yudumlayabilir, daha sonra da Kuzey Avrupa‘nın deniz ağırlıklı mutfağından eşsiz lezzetleri tadabilirsiniz. Ancak Amsterdam’ı bitirmeniz yine de mümkün değil. 24 saat yaşayan bu şehirde sınırsız gece hayatının eğlencesine kendinizi kaptırabilirsiniz. Amsterdam’ı hâlâ görmediyseniz Royal Caribbean konforu ile bu eksiği Kurban Bayramı’nda kapatabilirsiniz.

Amsterdam
Amsterdam

 

St. Petersburg

Çarlık Rusyası’nın en önemli şehri St. Petersburg

200 yıl boyunca efsanevi Çarlık Rusya’sının en önemli şehri olan St. Petersburg, adeta bir romandan fırlamış gibi. Suç ve Ceza, Beyaz Geceler gibi bir romanlara mekan olmuş St. Petersburg, mimari yapısıyla göz kamaştıran bir dünya başkenti. Kanalları, gece hayatı, Beyaz Geceler olarak da bilinen ve güneşin batmadığı günleri ile ziyaretçilerini büyülemeyi başaran St. Petersburg 42 ada, 55 kanal ve 500’e yakın köprüsü ile de fark yaratan bir Baltık Başkenti aynı zamanda. Kuzeyin Venedik‘i olarak da bilinen St. Petersburg bir kez gördüğünüzde unutamadığınız şehirler kategorisinde yer alıyor.

St. Petersburg
St. Petersburg

Skagen, Tallin, Helsinki, Stokholm ve Kopenhag

Skagen'de gün batımı
Skagen’de gün batımı

Skagen, Tallin, Helsinki, Stockholm ve Kopenhag’la devam eden Baltık Başkentleri yolculuğunda mimariye, eğlenceye, sanata, eşsiz lezzetlere ve büyüleyici doğa manzaralarına şahit olacaksınız. Bu büyüleyici Baltık Şehirleri’ni Royal Caribbean Kurban Bayramı turları sizi bekliyor. Keşfetmenin en konforlu yolu hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.

Gemi Turlarını incelemek için hemen tıklayabilirsiniz.