Gel ve Keşfet!

2018 Kurban Bayramı Fırsatları

0 336

2018 Kurban Bayramı fırsatları arasında tatili harika gemilerimizle harika rotalar görerek geçirmenizi sağlayacak fırsatlar var. Akdeniz kıyılarını ve büyük Baltık başkentlerini 5 yıldızlı gemilerimizle görebilir ve Kurban Bayramı tatilini unutulmaz anılarla doldurabilirsiniz.

5 Yıldızlı Jewel of the Seas ile Akdeniz İncileri

5 Yıldızlı Jewel of the Seas ile Kurban Bayramı tatilinde 7 gece, 8 günlük harika bir yolculuğa çıkıyoruz. 19 Ağustos 2018 sabahında THY ile Sabiha Gökçen’den ayrılıyor ve aynı gün Roma’ya varıyoruz. Gemimize bindikten sonra unutulmaz tatiliniz başlıyor.

1.günden itibaren Akdeniz kıyılarında muhteşem bir keşfe çıkıyoruz. İtalya’nın romantik başkenti Roma, zengin şehir Cannes, 200’den fazla plajıyla bir ada olan Ajaccio, sıcak kumlarıyla Barselona, İspanya’nın en büyük adası Palma de Mallorca, Akdeniz’in ikinci en büyük adası Cagliari keşfinden sonra 7. günü denizde geçiriyoruz ve 8.gün Roma’ya geri dönüyoruz. Buradan 26 Ağustos 2018 günü yine THY ile İstanbul’a uçuyoruz.

5 Yıldızlı Jewel of the Seas ile Akdeniz İncileri turu hakkında detaylar ve fiyat bilgileri için şu sayfamızı ziyaret edin.

Symphony of the Seas ile Batı Akdeniz

Symphony of the Seas ile Batı Akdeniz turu 2018 yılının Kurban Bayramı tatilini sizin için unutulmaz kılacak. 19 Ağustos 2018 çıkışlı 7 gece, 8 günlük turumuzun rotasında gördüğünüz her manzarayı kaydetmek, fotoğraflamak, tekrar hatırlamak üzere albümünüze eklemek isteyeceksiniz.

Symphony of the Seas ile Batı Akdeniz turuna çıkmak üzere İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan THY uçağı ile Barselona’ya uçuyoruz. Oradan gemimize geçiyoruz ve 2. gün Palma de Mallorca limanında uyanıyoruz. Sonraki günler harika Provence, Florence, Roma, Naples limanlarını gezerek 7. günü denizde geçirdikten sonra 8. gün tekrar Barselona limanına dönüyoruz.

Symphony of the Seas ile Batı Akdeniz turunun detaylarını öğrenmek ve fiyat bilgisi almak için şu sayfamızı ziyaret edin.

5 Yıldızlı Brilliance of the Seas ile Büyük Baltık Başkentleri

5 yıldızlı Brilliance of the Seas ile Büyük Baltık Başkentleri turumuz Kurban Bayramı tatili boyunca harika fotoğraflar çekebileceğiniz ve Kuzey Avrupa’yı doyasıya keşfedeceğiniz bir yolculuk olarak sizi bekliyor. 20 Ağustos 2018 çıkışlı turumuzla 12 gece, 13 gün boyunca hem Brilliance of the Seas gemimizin içinde çok eğlenceli dakikalar geçirebilir hem de içinizdeki kaşifin macera ve seyahat açlığını dindirebilirsiniz.

Brilliance of the Seas ile Büyük Baltık Başkentlerini keşfetmeye Amsterdam’dan başlıyoruz. Bunun için İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Amsterdam’a hareket ediyor ve oradan 5 yıldızlı Brilliance of the Seas gemimize geçerek muhteşem gezimize başlıyoruz. 2. günü denizde geçirdikten sonra her sabah farklı bir limanda uyanıyoruz. Valiz açma ve toplama derdi olmadan Skagen, Tallinn, St. Petersburg, Helsinki, Stockholm limanlarını geziyoruz. 10. gün yine denizin tadını çıkardıktan ve gemide eğlenceli vakit geçirdikten sonra 11. gün Kopenhag’ı keşfediyor, 12. gün denizde vakit geçiriyor ve 13. gün Amsterdam’a dönüyoruz.

5 yıldızlı Brilliance of the Seas ile bu uzun ve unutulmaz tatilin ayrıntıları ve fiyat bilgileri için şu sayfayı ziyaret edin.

Akdeniz Turlarını incelemek için hemen tıklayabilirsiniz.