Gel ve Keşfet!

Orta Doğu’nun kalbi : DUBAI & Dubai Gemi Turları

0 173

Kışa kısa bir mola vermek istiyorsanız, rotanızı Dubai’ye çevirebilirsiniz. Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri’nin en gözde noktalarının başında geliyor. Dünyanın dört bir yanından turist akınına uğrayan Dubai’yi Birleşik Arap Emirlikleri gezilecek ve görülecek yerlerinizin ilk sırasına alabilirsiniz. Farklı deneyimler yaşayabileceğiniz, farklı hayatlar gözlemleyebileceğiniz değişik bir dünya olan Dubai, zenginliğin, ihtişamın, lüksün başkenti, Orta Doğu’nun kalbi, çölün ortasında kurulan bir imparatorluk…

Dubai & Birleşik Arap Emirlikleri’ne düzenlenen gemi turları ile Orta Doğu’yu yakından tanıma fırsatını yakalayabilirsiniz.

Dubai’nin En Güzel Plajları

Çöl ikliminin etkisiyle yıl boyu yüksek olan sıcaklıklar turistlerin tercihlerini plajlardan yana kullanmalarını sağlıyor. Bölgede yer alan ve turistler tarafından büyük ilgi çeken plajlar arasında Kite Beach, Marina Beach, Al Mamzar Park, Jumeira Sahili, Ajman Beach, Umm Suqeim Beach, Riva Beach Club, Lou Lou Beach yer alıyor. Dubai’nin birbirinden güzel plajlarında serinledikten sonra çölde safariye çıkabilir, yeni deneyimler elde edebilirsiniz.

Dubai Çöl Safarisi

Çöl Safarisi, Dubai’ye yolu düşen tüm turistlerin mutlaka yapması gereken bir aktivite! Dubai’den uzaklaşarak kızıl Arap çöllerinde 4×4 bir araçla sürüşe çıkabilirsiniz. Gün batımı, kum sörfü, deve sürme ve deve işletmesini ziyaretin keyfini yaşayabilirsiniz. Ek olarak barbekülü bir akşam yemeği içeren programları da seçebilirsiniz.

Dünyaca ünlü alışveriş merkezlerini ziyaret edebilir, giyimden ayakkabıya, baharatlardan yerel kilimlere ve altına kadar çeşitli ürünler satın alabilirsiniz. Dubai, modern gökdelen ve yüksek binaları ile dikkat çekiyor.

Dünyanın 7 yıldızlı ilk oteli Burj El Arab, Bud Dubai Çarşısı, Dubai Dünya Ticaret Merkezi, Dubai Marinası, Palmiye Adası, Dubai Müzesi şehirde gezilebilecek yerler arasında ilk sırada geliyor.

Palmiye adaları, Dubai tatilinin en unutulmaz öğelerinden biridir. Palmiye ada takımı üç ayrı adadan oluşuyor. Bu üç adaya Palm Cumeyra, Palm Cebel Ali (Jumeirah) ve Palm Deyra isimleri verilmiştir. Palm Cebel Ali’nin en üst kısmında yer alan Atlantis, aqua konseptinde 5 yıldızlı bir oteldir. Atlantis Hotel’e girebilmek için önceden rezervasyon yaptırmanız şart!

Dubai Marina, açık hava restoranları ve keyifli kumlu sahilleriyle bir tatil kompleksi olan The Beach at JBR ile ünlü, refah düzeyi yüksek yerleşim bölgesi. Dubai Marina Walk kıyı kordonu boyunca akıllı tasarımlı kafeler ve el sanatı ürünlerinin satıldığı seyyar pazarlar yer alıyor. Dubai Marina Alışveriş Merkezi ise mağaza zincirleri ve lüks moda markalarıyla dolu. Lüks yatların demir attığı büyük yapay marinada, deniz motoru sürüşünden paraşütle serbest atlayışa kadar farklı aktivite olanakları bulunuyor.

Dünyanın en uzun binası olarak bilinen Burj Khalifa da Dubai’nin simgelerinden biri. Efsane gökdelen, Empire State binasının yaklaşık 2 katı, Eyfel Kulesi’nin ise yaklaşık 3 katı yüksekliği ile en yakın rakiplerine bile 300 metre fark atıyor. Dubai’nin simgesi haline gelen binayı ziyaret edenlerin manzaranın tadını çıkardığı 124’üncü kattaki teras, dünyanın en yüksek gözlem terasıdır. Gözlem terasındaki seyir; Basra Körfezi’nin ve kentin, masa üzerindeki 3 boyutlu maketine bakmak gibi…

Dubai’nin Simgesi Burj Al Arab, Dubai kıyılarında yapay bir ada üzerinde kurulmuş olan, 321 metre yüksekliği ile dünyanın en yüksek üçüncü otelidir, şeklinden dolayı  ise “Yelken Otel” olarak da biliniyor. Konaklama yapmasanız bile burayı herhangi bir turistik lokasyon gibi birkaç saatlik turlarla gezebilirsiniz.

Dubai gemi turları, iç kabin ya da balkonlu kabin seçenekleri ile mavi yolculuğunuzun tadına sonuna kadar varmanızı sağlıyor. Türkiye’de son dönemin popüler turları içine giren Dubai turları sayesinde şehrin modern mimarisini keşfedebilir, değişik ve keyifli bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. 

Dubai & Birleşik Arap Emirlikleri Gemi Turları

Dubai & Birleşik Arap Emirlikleri gemi turları özel fiyatlar, esnek tarihler, hızlı ve güvenli ödeme imkanıyla Royal Caribbean Cruises Türkiye’de sizi bekliyor! Royal Caribbean Cruises ile kendinizi ayrıcalıklı hissedeceğiniz, en ucuz Dubai Gemi Turlarını kaçırmayın. Eşsiz Orta Doğu rotalarını zahmetsizce en iyi fiyatlarla gezin, hem gündüz hem gece, daha önce tatmadığınız deneyimler, hayat boyu unutamayacağınız anılar kazanın, muhteşem eğlenceye hız kesmeden devam edin. Tatilinizi önceden planlayarak erken rezervasyon fırsatlarından ve avantajlarından faydalanabilirsiniz. Uygun fiyatlarla hemen yerinizi ayırtın!

Dubai Gemi Turlarını incelemek için hemen tıklayabilirsiniz.