Gel ve Keşfet!

Royal Caribbean Ailesi Büyümeye Devam Ediyor

Royal Caribbean International, Silversea Cruises yatırımı ile büyüyor.

0 296

Royal Caribbean International ailesi her yeni gemisiyle büyümeye devam ederken yatırımları ile de oldukça büyük bir adım atıyor. Royal Caribbean International, dünya denizlerinin lüks seyahat şirketi Silversea Cruises’un yüzde 66.7’lik hissesisini alarak 1 milyar doları aşan bir yatırıma imza atıyor.

Silversea Cruises; “Bir Mücevher”

Royal Caribbean Cruises Ltd. Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Richard D. Fain’in “bir mücevher” olarak nitelendirdiği ve keşif yolculuğunun önde gelen liderlerinde olduğunu belirttiği Silversea Cruises ile yapılan anlaşmayı “Konuklarımız için tatil seçeneklerini genişletme ve stratejik büyüme alanlarında yeni bir fırsat” olarak gördüklerini belirtiyor. Richard D. Fain, sözlerine şöyle devam ediyor: “Yüksek standartlarına ve inovasyon tarihine bıraktığı izlere derin bir saygı duyduğumuz vizyoner bir lider olan Manfredi Lefebvre’ye “hoş geldiniz” diyoruz. Manfredi, Silversea’nın İcra Kurulu Başkanı olarak kalacak ve stratejilerini uzun vadede sürdürmeye devam edecektir.”

Royal Caribbean Cruises Ltd. Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Richard D. Fain ve Silversea Cruises Yönetim Kurulu Başkanı Manfredi Lefebvre

Manfredi Lefebvre ise Royal Caribbean ile yapılan anlaşmayı şu sözlerle ifade ediyor. “Bu ortaklık, babamın kurduğu bu özel markanın, Silversea Cruises’un büyümesini destekleyecek bir yapıda gerçekleşiyor. Richard’la her zaman benzer ruhlara sahip olduk ve misafirlerimize mükemmellik ve liderlik sunma vizyonumuzu birbirimizle paylaşıyoruz. Bu yeni ortaklık, Silversea Cruises’a yeni bir fırsat veriyor. Dünya denizlerinde seferde olan en başarılı ve lüks iki markanın büyümesini hızlandıracak.”

Ayrıca Lefebvre ve Fain, Silversea’nın CEO’su Roberto Martinoli’nin, mevcut Silversea Cruises yönetim ekibi ile birlikte çalışmasına devam edeceğini de doğruladılar.

Denizlerin Kare Ası

Anlaşmayla birlikte Silversea Cruises, tamamı süitlerden oluşan gemileri, 1000’den fazla destinasyonu ve uçuş dahil paketleriyle RCL’nin sektör lideri markasına ultra lüks bir marka katıyor. RCL’nin en büyük markası Royal Caribbean International, macera arayan ailelere odaklanmış çağdaş bir marka olarak göze çarparken, diğer bir RCL markası olan Celebrity Cruises, modern ve lüks bir deneyim sunan birinci sınıf butik bir marka. Yine RCL ailesinin markası olan Azamara Club Cruises ise, benzersiz destinasyon ve limanlara lüks seyahatler sunan, hedeflere yönelik bir marka. RCL 3 büyük markasına bir yenisini ekleyerek denizlerin kare asını tamamlıyor.

Gemileri, markaları ve konukları ile her yıl daha da büyüyen Royal Caribbean Cruises ayrıcalıklarıyla bir seyahate çıkmak ve destinasyonlarımızla ilgili daha fazla bilgi için; https://royalcaribbean.com.tr/tr/category/cruise-gemi-turlari