Gel ve Keşfet!

2019 İlkbahar & Yaz Erken Rezervasyon Fırsatları Başladı!

Royal Caribbean 2019 İlkbahar & Yaz Erken Rezervasyon Fırsatları Başladı!

0 959

Sevdiklerinizle çıkacağınız bir tatilde nereye gittiğiniz elbette önemlidir. Daha önce gittiğiniz ve sevdiğiniz bir yeri tekrar ziyaret etmek isteyebilir ya da yeni bir yer keşfetmek isteyebilirsiniz. En az nereye gittiğiniz kadar önemli bir başka şey ise tatile çıkmak için Royal Caribbean’i seçmenizdir. Tatile Royal Caribbean’in Erken Rezervasyon fırsatları ile çıktığınızda aklınızdaki bütün sorular yanıtını bulur ve siz de unutulmaz bir tatil için ilk adımı atmış olursunuz.

Erken Rezervasyon fırsatlarını kaçırmayın!

İster Avrupa’nın tarih kokan sokaklarını, ister Güney Amerika’nın egzotik dünyasını, isterseniz de Uzakdoğu’nun gizemlerini keşfetmek isteyin; tüm bunlar için doğru adres Royal Caribbean gemileridir. Her biri yüzen birer ada, büyük bir şehrin tüm olanaklarına sahip bir tatil köyü olan Royal Caribbean gemileri tatiliniz boyunca hem eviniz, hem alış veriş merkeziniz hem de eğlence dünyanız olacak! Şimdi bu tatile Erken Rezervasyon fırsatları ile avantajlı bir biçimde çıkabilirsiniz. Hem de ikinci kişiye % 70 indirim avantajı ile birlikte. Siz sadece geminizi ve rotanızı seçin, arkanıza yaslanın ve yolculuğa çıkış tarihini bekleyin.

5 Yıldızlı Jewel of the Seas ile Akdeniz İncileri

2 Eylül 2018 çıkışlı, 5 Yıldızlı Jewel of the Seas ile Akdeniz İncileri turu sizi ve sevdiklerinizi sadece Avrupa’nın değil, dünyanın en popüler limanları arasında yer alan Roma, Cannes, Barselona, Mayorka ve Sardunya‘ya doğru yola çıkacağınız bir tatile davet ediyor.

Sagra de Familia, Barselona
Sagra de Familia, Barselona

Tarih, kültür, gurme lezzetler ve büyüleyici Akdeniz manzaraları ile dolu bu yolculuk için erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmayı unutmayın, tatile avantajlı çıkın.

Daha fazla bilgi için kampanya sayfamızı ziyaret edin.

5 Yıldızlı Jewel of the Seas ile Romantik Akdeniz

5 Yıldızlı Jewel of the Seas ile 24 Ekim 2018 çıkışlı romantik bir Akdeniz turu da yine erken rezervasyon kampanyasıyla sizi bekliyor. Türk Hava Yolları konfor ve ayrıcalıkları ile Roma’ya direk uçuşun ardından Jewel of the Seas’e transfer olacak ve romantizmin sınırlarını zorlayan bir Akdeniz turuna çıkacaksınız. Sonbaharın eşsiz renklerine eşlik eden Akdeniz mavisi ve turkuazına hayran kalacağınız Romantik Akdeniz turu ile 13 gün boyunca her gün başka bir limanda uyanacaksınız.

5 Yıldızlı Jewel of the Seas ile Romantik Akdeniz
5 Yıldızlı Jewel of the Seas ile Romantik Akdeniz

Roma, Napoli, Sicilya, Malta, Palma De Mayorca, Barselona, Marsilya, Sete ve Nice limanlarından geçen bu yolculuğa çıkmak için vakit kaybetmeyin. Erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmak ve daha fazla bilgi almak için sitemizi ziyaret edin

Symphony of the Seas ile Batı Akdeniz Turu

14 Ekim 2018 çıkışlı muhteşem bir Akdeniz turuna hazır mısınız? Dünyanın en büyük gemisi ünvanına sahip olan Symphony of the Seas ile tatil anlayışınızı kökünden değiştirmeye hazır olun! Symphony of the Seas’in çılgın maceralar, konfor ve lezzet dolu dünyasıyla tanışın. Mayorka, Provence, Floransa, Roma, Napoli ve Valencia limanlarını keşfedeceğiniz bu yolculuğu unutamayacaksınız.

Dünyanın en büyük ve en yeni gemisi Symphony of the Seas
Dünyanın en büyük ve en yeni gemisi Symphony of the Seas

Daha fazla bilgi ve avantajlardan yararlanmak için sitemizi ziyaret edin.

Erken rezervasyon turlarını incelemek için hemen tıklayabilirsiniz.