Gel ve Keşfet!

Royal Caribbean ile Sağlıklı Seyir’in Dümenindeki Teknoloji

0 178

Royal Caribbean Grup olarak yeni tecrübelerimiz ve çözümlerimizle, sürekli yenilikçi anlayışımızla güzel anılar biriktireceğiniz tatilleriniz için alternatif çözümler üretmekteyiz. Royal Caribbean’ın 50 yılı kapsayan geliştirici ruhu ve tutkusuyla, cruise endüstrisinde en istekli ve beklenmeyen mühendislik çalışmalarımızla sektöre önderlik etmekteyiz. Açık paten buz pistinden, denizlerdeki en hızlı internete alanında her zaman teknoloji ve eğlencenin birbiriyle karıştığı benzersiz deneyimler sunmakta olan gemilerimizin geliştirdiği yaratıcı çözümler her zamankinden daha da önemli bir hal aldı.
Yolcular ve seyahat uzmanları içinde bulunduğumuz dünyaya uyum sağlamaya devam ederken, Royal Caribbean Grup önümüzdeki yolculukları daha güvenli ve daha sağlıklı tatillere dönüştürmeye kendini adamıştır. Bu çalışmaların ön safhalarında seyahatin başlıca sorun noktaları olarak kabul edilen kuyruklar, kalabalıklar ve kağıt işlerini kaldırmak adına dijital yenilikler yer alacaktır.
Royal Caribbean bir yıldan uzun süredir geliştirilmekte olan yeniden tasarlanmış bir “Güvenlik Tatbikatı” yayınladı. Yeni yaklaşım olan Muster 2.0, orijinal olarak büyük gruplar için tasarlanmış bir süreci daha hızlı ve daha kişisel bir yaklaşıma dönüştürerek daha yüksek güvenlik ve sağlık düzeylerini teşvik ediyor.
Muster 2.0’ın merkezinde, ilk olarak 2017’de tanıtılan ve şu anda birçok Royal Caribbean International, Celebrity Cruises ve Azamara gemilerinde kullanılabilen, kruvaziyer şirketinin dijital olarak gelişmiş, misafirleri güçlendiren mobil uygulaması bulunmaktadır. Başlangıçta misafirlerin tatillerinden en iyi şekilde yararlanmaları için geliştirilen uygulamanın yetenekleri, fiziksel mesafe ve ortak temas noktalarını en aza indirme gibi günümüzün yeni önemli sağlık ve güvenlik uygulamalarını entegre edebilen güçlü bir çözüm haline getiriyor.

Grubumuzun 63 gemilik filosunda farklı kombinasyonlarda sunulan ve şu anda uygulamada bulunan bir dizi özellik ve yenilik, mevcut zamanlar için geliştiriliyor.

Mobil uygulama işlevlerinin içerikleri:

Güvenlik tatbikatı: Bir gemi seyahati tatilinin en az sevilen, ancak en önemlilerinden biri olan Muster 2.0 – güvenlik tatbikatı – büyük misafir grupları için tasarlanmış bir süreçten daha hızlı, daha kişisel “bire bir ”Misafirlerimizin kendi zamanlarında tamamlayabilecekleri bir yaklaşıma evrildi.
Planlanmış varış süresi: Konuklarımız için kademeli varış süreleri, transfer araçlarından kabinlere fiziksel mesafeye izin vermek için park yerlerinde, yolcu bırakma alanlarında ve terminallerde gel-gitleri yöneterek kalabalığın ortadan kaldırılmasına yardımcı oluyor.
Hızlandırılmış Biniş: Uygulama ile check-in işlemini tamamlayarak, pasaport bilgilerini tarayarak ve bir “selfie” güvenlik fotoğrafı yükleyerek, konuklarımız için mobil biniş kartı oluşturabilir ve hızlandırılmış bir biniş sürecine hak kazanabilir. 2018’de piyasaya sürülen yenilikçi, dijital deneyim, limanlardaki check-in ve güvenlik hatlarını en aza indirerek konukların dakikalar içinde sorunsuz ve güvenli bir şekilde gemiye binmesine olanak tanıyor.
Dijital anahtar: Misafirlerimizin, seçkin gemiler ve kabinler için sadece birkaç dokunuşla kullanılabilen dijital bir anahtarı indirerek akıllı telefonlarıyla kamaraların kilidini açabilir.
Kabin otomasyonu: Konuklarımızın, akıllı telefonlarını kullanarak kabinlerin içindeki TV, aydınlatma, perdeler ve sıcaklık gibi öğeleri kontrol etme, daha yüksek seviyelerde kabin özelleştirmesi elde ederken temas noktalarını sınırlama becerisine sahiptir.
Gemide hesap: Misafirlerimiz, gemide veya bankolarda beklemeden geminin herhangi bir yerinden gemideki ücretlerini ve kredilerini gerçek zamanlı olarak görüntüleyebilir.
Günlük planlama: Gemideki aktiviteler, eğlence gösterileri, yemek ve kıyı gezileri, tüm konuklarımızın mobil uygulaması aracılığıyla görüntülenebilir ve rezervasyonlara açıktır.

Royal Caribbean Grup olarak gemi seyahati tatilini geliştirmeye devam ederken, sahne arkasında en büyük etkiyi yaratacak ek gelişmeler yayınlanacak. Bu yenilikler, Grubun misafirlerin beklentilerini aşma taahhüdünün yanı sıra bir seyahatte sağlık ve güvenlik standartlarını da yükseltecektir.