Gel ve Keşfet!

Uzmanlarımızı Tanıyalım

3 818

Bütün dünyanın büyük önlemler aldığı pandemi döneminde Royal Caribbean olarak her zaman yolcularımızın güvenliği için yeni yöntemler ve çalışmalar içindeyiz. Bu uzun arada, yolcularımızın güvenli ve rahat seyahatler gerçekleştirmesi için kendimizi geliştirmek ve yeni dönemi en sağlıklı şekilde geçirmek adına dünyanın saygın üniversitelerinden ve kuruluşlarından alanında uzman isimlerle beraber gelecek dönem cruise gezileri için panel düzenlenmektedir. Royal Caribbean olarak geçmişte aldığımız önlemleri geliştirmek adına çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Sizlerle güzel anılar biriktirmek için dönüşümüzün daha sağlıklı ve güçlü olacağı günleri dört gözle beklemekteyiz.

“Sağlıklı Seyir Paneli” dünya çapında tanınmış doktorlar, bilim insanları ve toplum sağlık uzmanlarından oluşmakta. Royal Caribbean her daim alanında uzman kişilerin değerli fikirlerine önem verip, ortak çalışmalar gerçekleştirmekte olup, yenilikçi ve tutkulu bir şekilde gemilerimiz içinde olan çalıştırmalarımızı geliştirmekteyiz.

UZMANLARIMIZLA TANIŞIN
“Sağlıklı Seyir Paneli” ne katkı sağlayan uzmanlarımızı sizlerle tanıştırmaktan mutluluk duyuyoruz. Onların değerli çalışmaları sonucunda sizleri en güzel rotalara ulaştırmak için sabırsızlanıyoruz.

Vali Mike Leavitt : Eski Utah Valisi, Leavitt Partners Kurucusu ve Eski Sağlık ve İnsan Hizmetleri Sekreteri
Dr. Scott Gottlieb: Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi eski delegesi

 

Patrik Dahlgren: Kaptan, RCL Uluslararası Denizcilik Operasyonları ve Filo Optimizasyon Başkan Yardımcısı
Dr. Helene Gayle: Chicago Toplum Güveni CEO’su, Salgın Kontrol uzmanı

 

Dr. Julie Gerberding: Toplum Sağlık Uzmanı
Dr. Steven Hinrichs: Nebraska Üniversitesi Tıp Merkezi Patoloji ve Mikrobiyoloji Başkanı
Robin Lindsay: NCL Gemi Operasyon Genel Başkan Yardımcısı
Dr. Michael Osterholm: Bulaşıcı Hastalık ve Biyogüvenlik konusunda Toplum Sağlık Uzmanı
Dr. Stephen Ostroff: Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi eski delgesi ve Şef Bilim insanı
Dr. William Rutala: Salgın Hastalıkları ve Tedavileri konusunda uzman doktor

 

Dr. Kate Walsh: Cornell Üniversitesi Otel İşletme Fakültesi Dekanı

 

 

 

 

 

 

Yolcularımızın ve gemi personellerimizin sağlığı her zaman önceliğimizdir. Uzmanlarımızın belirlediği standartlar eşliğinde sizleri en güzel rotalara güvenli bir şekilde ulaştırmak ve güzel anılar biriktirmek için hep beraber çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu yüzden Sağlıklı Seyir Paneli alanında bulunan en iyi akıllar ve liderlerle toplum sağlığı, biyogüvenlik, misafir yönetimi ve filo yönetimi konusunda uzman isimlere sahip.

Panelimizde alınacak kararları sizlerle en kısa sürede paylaşacağız. Royal Caribbean olarak yaşanan pandemi sürecinde eskisinden daha güçlü, yeni ve kalıcı çözümlerle sağlıklı seyahatler sağlamak için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Sizleri yeniden gemilerimizde görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.