Gel ve Keşfet!

Symphony of the Seas’e “Merhaba”

Royal Caribbean filosunun yeni gözbebeği SYMPHONY OF THE SEAS, STX France’tan teslim alındı.

0 521

Royal Caribbean filosunun yeni gözbebeği SYMPHONY OF THE SEAS, STX France’tan teslim alındı.

Symphony of the Seas

Denizlerin Yeni Sesi, 362 metre uzunluğa, 66 metre genişliğe sahip ve dünyanın en büyük kruvaziyer gemisi…

Yapımı 2015 yılında başlayan ve 36 ay süren denizlerin yeni kraliçesi SYMPHONY OF THE SEAS, 2 bin 747 lüks kamaraya sahip ve 6 bin 800 konuğu aynı anda ağırlayabiliyor. 22 deniz mili hız yapabilen ultra lüks kruvaziyer gemisi birçok sokak, park, tiyatro ve sinema salonu, dünya mutfaklarının en seçkin lezzetlerinin sunulduğu restoranlar, robotların servis yaptığı barlar ve adrenaline dayalı bir eğlence dünyasına sahip.

 

Royal Caribbean Cruises Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su  Richard D. Fain’in, “Trend belirleyici bir tasarım olan Oasis sınıfı gemiler aynı zamanda eğlenceli aile maceralarına da dayanıyor. ‘M/S SYMPHONY OF THE SEAS şimdiye kadar ki en büyük kruvaziyer gemisi oldu” diyerek anlattığı kruvaziyer gemisinin her bir köşesinde ayrı bir eğlence artık sadece sizi bekliyor.

18 güverte kapasitesine sahip ve 2 binden fazla kruvaziyer deneyimli personelin görevlendirileceği SYMPHONY OF THE SEAS, lego duvarı, boks ringi gibi çok çeşitli eğlence alanları barındırıyor.

Sörf havuzu ile farklı bir eğlenceyi deneyimleyin…

SYMPHONY OF THE SEAS yaz boyunca Akdeniz ve Barselona’da, Kasım ayında ise Karayipler’de kruvaziyer yolcularına unutamayacakları bir tatil vaadediyor.

İşte SYMPHONY OF THE SEAS’in diğer zenginlikleri:

Dünya mutfaklarının en seçkin lezzetleri Symphony of the Seas’de…

Yepyeni mutfak deneyimleri

Hooked Seafood: Dünyanın en büyük yolcu gemisinin üstünde yer alan bu lüks mutfak, New England esintili deniz ürünlerinin tadına bakarken eşsiz okyanus manzaralarını da gözlerinizin önüne seriyor.

Playmakers Sports Bar & Arcade: Gün boyunca izleyebileceğiniz zengin içerikli dev ekran, 20’den fazla video oyunu ve hamburger, kanat, karides gibi Amerikan klasiklerinden oluşan bir mutfak…

El Loco Fresh: Taze tortillalarla sarılmış tako ve burritolar ve diğer favori “sokak yemekleri” El Loco Fresh’te siparişlerinizi bekliyor.

Sugar Beach: Boardwalk’ta yer alan bu tatlı mı tatlı şeker dükkanı 100’den fazla çeşit şeker, zengin dondurma menüsü ve mutfak tutukunları için DIY aktiviteleri ile tatlı hatıralar bırakmak için hizmetinizde.

Yeni oyun dünyası

Battle for Planet Z: Bu macera dolu lazer tag alanında, galaksideki son gezegene kimin sahip olacağını belirlemek için dünya dışı bir maceraya katılabilirsiniz. Sekizer kişiden oluşan iki takım son gezegene sahip olmak için kıyasıya savaşıyor!

Galaksideki son gezegene kimin sahip olacak?

Escape the Rubicon: En ince ayrıntısına kadar özel olarak tasarlanmış kaçış odasından çıkmak hiç de kolay değil! Zaman tükenmeden önce tüm bulmacaları çözün ve maceranın sonunda özgür kalın!

SYMPHONY OF THE SEAS’de eğlence bu kadarla da sınırlı değil. Su kaydırakları, zipline, sörf havuzları ve daha önce görmediğiniz okyanus kıyıları sizi bekliyor.

SYMPHONY OF THE SEAS ilk misafirlerini 31 Mart Cumartesi günü ağırlamaya başlıyor. Görkemli açılış töreni ise 5 Nisan’da Barcelano’da…

Denizlerin Yeni Senfonisi hakkında daha fazla bilgi için, RoyalCaribbean.com/SymphonyoftheSeas adresimizi ziyaret edin, bu görkemli yolculuğu kaçırmayın.

Gemi Turlarını incelemek için hemen tıklayabilirsiniz.