Gel ve Keşfet!

Symphony of the Seas Barcelona Açılış Töreni

Symphony of the Seas'den "merhaba"

0 357

Dünya denizlerinin yeni sesi, “dünyanın en büyük yolcu gemisi” olma ünvanına sahip Symphony of the Seas’in 5 Nisan’da Barselano’da gerçekleştirilen açılış töreni yoğun ilgi görürken, gün boyu devam eden şovlar misafirlere renkli anlar yaşattı.

Dünyanın en büyük gemisi olunca, onunla tatile çıktığınızda, büyük bir şehirde yapabileceğiniz her türden aktiviteyi yapma imkanı buluyorsunuz. Adeta bir “dünya içinde dünya” olan Symphony of the Seas her şey konfor, eğlence, dinlence ve macera için tasarlandı.

Dünya mutfaklarından çok özel lezzetler ve yemek şovları, Central Park’ta 20 binin üzerinde bitkinin arasında yürüyüş yapmak, Ultimate Abyss su kaydırağı ile denizden elli metre yükseklikte kaydıraktan kayabilemek, zip line ile maceranın tadına varmak, sörf simülasyon havuzunda eğlence ve sörf eğitimine kadar adeta sınırsız seçenek, Ultimate Family Suite seçeneği ile eğleceli bir aile tatili, gece kulübü eğlenceleri, Bionic Bar’da robotların hazırladığı kokteyllerden yudumlamak…

Manzarası her an değişen odalarda, yüzen bir adada, bavul toparlama derdi olmadan birçok liman şehrinde bir tatil deneyimi yaşamanız için her şey düşünüldü. Evet, tüm bunlar Symphony of the Seas’de sizi bekliyor.

Symphony of the Seas dünyanın en büyük yolcu gemisi
Ultimate Family Suite

 

 

 

 

 

 

 

 

Okyanus manzaralı jakuzi keyfi Symphony of the Seas’de…

 

 

 

 

 

 

Symphony of the Seas’da tam 2759 oda bulunuyor

 

 

 

 

 

 

Symphony of the Seas’in suite odalarında her şey konforunuz için

 

 

 

 

 

 

Symphony of the Seas'in iç avluya bakan odaları
Symphony of the Seas’in iç avluya bakan odalarında park manzarası
Symphony of the Seas'de sanata doyacaksınız
Symphony of the Seas’de 13 binden fazla sanat eseri bulunuyor

Symphony of the Seas, tatil deneyimizi yeniden tanımlıyor. Ailenizle, sevdiklerinizle ya da tek başına, yeni insanlarla tanışmak, okyanusların yeni kıyılarını keşfetmek ve unutulmaz bir tatil yaşamak… 2018 boyunca Akdeniz ve Karayipler’de misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatacak olan Symphony of the Seas’deki yerinizi ayırtın, bu deneyimi kaçırmayın.

Gemi Turlarını incelemek için hemen tıklayabilirsiniz.