Gel ve Keşfet!

Sadece Royal Caribbean Gemilerinde Bulabileceğiniz 10 Şey

0 426

Sadece Royal Caribbean gemilerimizde bulabileceğiniz ve başka gemilerin size sunamayacağı o kadar çok şey var ki… Royal Caribbean gemilerimizi sizin en iyi tatili yaşamanız, hatırladığınızda sizi heyecanlandıracak en unutulmaz anları biriktirmeniz, bir gemide geçirilebilecek en eğlenceli zamanları geçirmeniz için düşündük, tasarladık ve ortaya çıkardık. Aslında biz sürekli diğer gemilerde bulamayacağınız özellikleri gemilerimize eklemekle meşgulüz. Gemilerimiz diğer gemilerde zaten size sunulan hizmetleri sunsaydı farklı olmazlardı. 🙂 Bu yüzden gemilerimizle seyahat etmek ve tura çıkmak için pek çok sebebiniz var.

İşte sadece Royal Caribbean gemilerimizde bulabileceğiniz 10 harika şey:

1 – FlowRider

FlowRider diğer gemilerde bulamayacağınız, sadece Royal Caribbean gemilerimizde bulunan en harika ve en eğlenceli şeylerden sadece biri. Çıktığınız gemi turunda sörf yapmak için Hawaii’ye ya da Pasifik’e gitmenize gerek yok. Gemilerimizde seyahat ederken FlowRider’da istediğiniz gibi sörf yapabilirsiniz. FlowRider 14 gemimizde bulunan ve misafirlerimizin çok sevdiği bir sörf simülatörü.

Her yaşta gezgin gemiden ayrılmadan bu çılgın eğlencenin tadını çıkarabilir. Elbette dünyanın en yeni ve en büyük gemisi Symphony of the Seas’te de FlowRider misafirlerimizin gözdesi olacak. 🙂

2 – Muhteşem Gösterilerin Ev Sahipleri: Sahneler

Royal Caribbean gemilerimizde misafirlerimizin hayran kaldığı gösteriler harika sahnelerde sergilenir. Buz Pateni Pisti, Aqua Theater, Music Hall, Two70 Theater ve daha fazlası gemilerimizde bulunuyor. Dünya Olimpiyat Şampiyonlarının ve ulusal sporcuların gösterilerine, konserlere ve animasyonlara ev sahibi yapan sahneler sadece harika gemilerimizde yer almakta.

Bir düşünün: Başka bir gemide üstelik Karayiplerde ya da Bahamalarda iken, buz pistinde paten dersi alabilir misiniz? Gemilerimizde bunun için ihtiyacınız olan tek şey uzun pantolon ve çoraplarınızı giymek.

Gemide eğlence seçeneği sadece Royal Caribbean gemilerimizde bulabileceğiniz bir seçenek. Oasis sınıfı gemilerimizde bulabileceğiniz Aqua Theater da öyle. Bu açık alan, denizdeki başka bir şeye benzemez. Yüksek teknolojili havuzumuz dalgıçlar, eşgüdümlü yüzücüler ve diğer akrobatlar için eşsiz bir eğlence alanına dönüşür.

Müzik dinlemeyi ve konserde keyifli vakit geçirmeyi seviyorsanız bunu gemide de yaşamak istersiniz. Denizdeki ilk konser alanı Music Hall’ı bu hayâlinizi gerçekleştirmek için tasarladık.

Quantum sınıfı gemilerimizde bu konser alanına gelerek harika müzik gruplarının şarkıları ve müzikleriyle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bu sınıftaki gemilerimizde ayrıca son teknolojik araçlarla zenginleştirilmiş, müzik, dans ve akrobatik performanslarla misafirlere harika anlar yaşatan Two70 Tiyatro salonu da var.

3 – Mahalleler

Pek çok gemide güverteler bulunur. Siz de bu alanlara çıkarak manzarayı izlersiniz. Ancak Royal Caribbean gemilerimiz içinden mahalleler geçecek kadar büyük. Oasis sınıfında yer alan dört gemimizde temalı alanlar bulunur ki burayı gezerken bir geminin içinde olduğunuzu unutursunuz. Misafirlerimizin hemen hemen hepsinden dinlediğimiz deneyimler de benzer ifadeler içerir.

Central Park’ta gezerken yeşilliklerle dolu bir sokakta yürür ve kafelerde bir şeyler yiyip içersiniz. Gün batımını izlerken oturup dinlenirsiniz. Boardwalk’ta yürürken eğlenceli vakit geçirir ve atıştırmalıkların tadını çıkarırsınız.

4 – Gemide Uçma Deneyimi 🙂

Quantum sınıfı gemilerimizde sadece okyanus üstünde ilerleme deneyimi geçirmez, aynı zamanda okyanus üstünde uçma deneyimi de yaşarsınız. Bu gemilerimizde bulunan North Star sizi deniz seviyesinin 300 feet (yaklaşık 90 metre) üstüne çıkarır ve buradan hem okyanusa hem de harika gemimize kuş bakışı bakabilirsiniz.

Ancak bazı gemilerimizde gerçekten uçmanız da mümkün. 🙂 Ripcord by iFLY size bir skydiving (serbest düşüş) deneyimi yaşatmaya hazır. Bu 60 saniyelik uçuş başka hiçbir gemide bulamayacağınız bir deneyim. 🙂

5 – Denizin Üstünde Muhteşem Akşam Yemeği

Seyahatiniz boyunca pek çok gemide akşam yemeği seçeneklerinden yararlanırsınız. Ancak Royal Caribbean gemilerimizde Wonderland restoran deneyimi farklıdır.

Bu restorandaki eşsiz menü size kendinizi bir tat serüvenine çıkmışsınız gibi hissettirir. Yemeğinizin hazırlanma ve sunulma süreci eşsiz bir hikâye barındırır. Deniz üstünde başka bir gemide bu sunumu göremezsiniz. 🙂

6 – SeaPlex

Denizin üstündeki en büyük kapalı spor kompleksi Royal Caribbean gemilerimizde. 🙂 Siz hiç denizin üstünde ilerlerken paten kaydınız mı ya da çarpışan arabalara bindiniz mi? Quantum sınıfı gemilerimizde binebilirsiniz.

Burada ayrıca atıştırmalık pek çok seçenek var. Açıkhava etkinliklerinden hoşlanmıyorsanız ya da buna hava koşulları müsaade etmiyorsa burada Xbox oynayabilir, masa tenisi turnuvasına katılabilirsiniz.

7 – Heyecan Arayanlara Özel

Pek çok gemide kaydırak bulunur. Ancak bir Ultimate Abyss bulunmaz. 🙂 Harmony of the Seas ve Symphony of the Seas ile seyahat ederken Ultimate Abyss deneyimi yaşamalısınız.

Royal Caribbean gemilerimiz diğer gemilerde bulamayacağınız yani türünün tek örneği kaydıraklara sahip. Liberty of the Seas ile seyahat ediyorsanız denizdeki ilk boomerang kaydırağını denemelisiniz.

8 – Gerçek Kaçış Odası

Sadece Harmony of the Seas gemimizde bulunan Escape the Rubicon yüksek teknolojiye sahip bir kaçış odasına sahip. Yetişkinlere ve 10 yaşından büyük çocuklara uygun olan ayrıca 60 dakikalık eğlence vadeden kaçış odası yüksek interaktif ve dijital teknolojiler barındırır.

9 – Biyonik Bar

Quantum sınıfı gemilerimizde ve Oasis sınıfının yeni üyeleri olan gemilerimizde Biyonik Bar’dan mutlaka bir içecek almalısınız. Bu barımız size tam istediğiniz niteliklerde içkiler sunarlar. ‘Robotik bartender’larımız yüzlerce çeşit içecek hazırlayabilecek kapasiteye sahip. 🙂

Üstelik içkinizi iPad’inizden sipariş etmeniz ve sonra hazırlandığı sırada izlemeniz mümkün. İnsan bartender ararsanız Rising Tide Barımızı, Central Park’taki Promenade barımızı ziyaret edin. İçecekleriniz Royal Caribbean İçecek Paketinize dahil.

10 – Özel Adalar

En özelini en sona sakladık. Misafirlerimize harika deneyimler yaşatan iki özel adamızın olduğunu biliyor muydunuz? 🙂 Sadece bizim gemilerimizle seyahat eden gezginleri götürdüğümüz Bahamalarda CocoCay Adası ve Haiti’de Labadee Adası muhteşem deneyimler vadeder. Gezginlerimiz buradaki plajlarda gevşer, rahatlar ve dinlenir. Labadee’de deniz üstündeki en uzun zip line deneyimini yaşar ve diğer eğlenceli etkinliklerin tadını çıkarırlar. Bardan sadece oraya özgü eşsiz içeceklerini alırlar ve unutulmaz anlar yaşamaya devam ederler.

Gemi Turlarını incelemek için hemen tıklayabilirsiniz.