Gel ve Keşfet!

Vazgeçme, ertele!

0 753

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB)’ın, corona virüs salgını sebebiyle yaşanan tatil iptalleri üzerine bir çağrısı var. TÜRSAB tarafından hazırlanan ‘Tatilinden Vazgeçme Ertele’ isimli kampanya, tüketiciyi tatil planlarından vazgeçmemeye ancak ertelemeye yönlendiriyor. Royal Caribbean Türkiye olarak biz de bu kampanyada varız! Siz değerli misafirlerimizi tatil planlarından ve hayallerinden vazgeçmemeye davet ediyoruz.

Tatilinden ve hayallerinden vazgeçme, kur artışından, paranın değer kaybından etkilenmeden güvenli cruise seyahatini ileriki bir tarihe ertele!

Satın almış olduğunuz turları birçok farklı şekilde değerlendirebilirsiniz, sizler için farklı fırsat seçenekleri hazırladık:

– Satın alınan turlarda, ödenen ücretin 21 gün öncesine kadar iptali ve %100’ünün ileri tarihli bir gezide kullanılmak üzere, kredi olarak iade edilmesi.
– Yukarıdaki şartı sağlayan veya seyahatine devam edenler için bir sonraki satın alımlarında %20 ekstra kazanç (indirim)
– Seyahatini ertelemek isteyenlere; 2 yıl içerisindeki bir tur için fiyat farksız (kur artışından, paranın değer kaybından etkilenmeden) rezervasyon değişikliği ve bir sonraki satın alımında %20 ekstra kazanç (indirim)
– Tüm yeni paket rezervasyonlarında, bir sonraki rezervasyonlarda kullanılabilecek %20 ekstra kazanç (indirim)
*%20 ekstra kazanç kampanyaları tüm Akdeniz & Uzakdoğu destinasyonlarında geçerli olup, diğer tüm destinasyonlarda ekstra kazanç oranı seyahat bedelinin %10’u olarak hesaplanır.
*%20 ekstra kazanç kampanyasından yararlanmak için mevcut ve yeni rezervasyonlarda tüm bakiyenin kapatılmış olması gerekmektedir.

Royal Caribbean erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmak için hemen tıklayın!

Sağlıklı günler dileriz.