Gel ve Keşfet!

Celebrity Millennium ile Uzakdoğu Gezisi

0 344

Aralık 2017’de, Celebrity Millennium ile 15 gün süren bir Uzakdoğu gezisine katıldık. Diğer gemi turları arasında en beğendiğimiz turlardan biri oldu. Hem gemide geçirdiğimiz  günler, hem ziyaret ettiğimiz ülkeler çok güzeldi. Gemide servis ve yemekler mükemmeldi.  Tenkit edilecek tek husus kapalı suyun aşırı pahalı oluşuydu.

Farklı salonlarda, farklı zevklere hitap eden canlı müzik, dans etme imkânı, akşamları tiyatrodaki ilginç gösteriler, gün içinde düzenlenen aktiviteler gemide geçirilen zamanın su gibi akmasına neden oldu. Türk grubumuzun harika bir rehberi vardı: Arda Ağras. Kendisinin gezdiğimiz yöre hakkındaki engin bilgisi ve ihtiyacı olanların her an yanında olması turun güzel geçmesinde önemli rol oynadı. Kendisine buradan teşekkür etmek isteriz.

Gezdiğimiz ülkelerin kültürü, yaşam biçimi, oturdukları evler, trafikte yoğun kullandıkları araçlar, dini, dili, ırkı tümüyle farklıydı. Zengin ile yoksul arasındaki uçurum çok belirgindi. Bu farklılıklar, Uzakdoğu turunu bizler için çok ilginç kıldı.

Seyahatten çok memnun ayrıldık. Başka bir turda Royal Caribbean ile tekrar buluşmak isteriz.

Nur Keyder