Gel ve Keşfet!

Macera ve Adrenalin Royal Caribbean Gemilerinde

Sörf simülatörlerinden Zipline'a macera dolu aktiviteler sizi bekliyor

0 764

Sizin için tatil demek tüm klasik tatil eğlencelerinin yanında macera ve adrenalin demek ise Royal Caribbean gemilerinde ikisine de doyacaksınız. Sörf havuzlarından su kaydıraklarına, Zipline’dan lazer savaş oyunlarına, kaçış odalarından tırmanma duvarlarına, gemi dışında ise doğa yürüyüşlerinden nehir turlarına kadar sınırsız bir macera dünyası sizi bekliyor.

Macerayla dolu bir dünya

Zipline: Bir Uçtan Diğer Uca

Dünyaya tepeden bakmayı seviyorsanız Zipline tam sizin aradığınız ulaşım aracı. Macera dolu bu ulaşım aracı ileRoyal Caribbean Gemileri üzerinde bir seyahata çıkmaya hazırsanız rezervasyona ihtiyaç duymadan bu eğlenceli yolculuğa katılabilirsiniz.

Zipline

Geminin bir ucundan diğer ucuna doğru hızla kayarken, yolculuğunuz sona erdiğinde tekrar kaymak için sıraya girebilirsiniz!

Flow-Rider: Denizden 60 Metre Yükseklikte Sörf

Hep bir sörfçü olmak istediniz ama yaşadığınız yer buna elverişli değil miydi? Royal Caribbean Gemilerinde bulunan sörf simülatörü Flow-Rider ile dalgalara meydan okuyabilirsiniz.

Flow-Rider

 

Dilerseniz eğitmen eşliğinde bir sörf eğitimine dönüştürebileceğiniz Flow-Rider’ı sadece eğlenmek için de deneyebilirsiniz. Değişmeyen tek şey kendinizi cool bir sörfçü olarak hissedeceğiniz gerçeği!

Ultimate Abyss

Ultimate Abyss ile adrenalin dolu yolculuğunuz denizden 50 metre yükseklikte başlıyor!

Ultimate Abyss

Fener Balığından esinlenerek dizayn edilmiş Ultimate Abyss’in ağzında içeriye girdiğinizde artık geri dönmek için çok geç! 65 metre boyunca kayacağınız Ultimate Abyss sizi ses efekteleri, ışıklar ve olağanüstü okyanus manzarası eşliğinde heyecanlı bir yolculuğa çıkaracak.

Tırmanma Duvarı

Güvertenin üzerinde 12 metre boyunca yükselen tırmanma duvarı içindeki dağcıyı ortaya çıkarmak için tasarlandı. Tüm tırmanma ve koruyucu ekipmanınızı giydikten sonra tırmanış başlıyor!

Tırmanma Duvarı

İsterseniz kolay bir tırmanış için tasarlanmış özel tutamaklar ile zirveye kolay bir yoldan tırmanın, isterseniz kendi yolunuzu kendiniz belirleyin… Tek başına zirvenin tadını çıkarabilir ya da sevdiklerinizle bir yarış düzenleyebilir ve zirveye ilk önce ulaşmak için amansız bir mücadele verebilirsiniz!

Laser Tag Arena: Lazer Savaşları Başlıyor

Sevdiklerinizle yarışmaktan hoşlanıyorsanız bu aktivite tam da aradığınız eğlenceyi sunuyor.

Laser-Tag

Karanlık bir gezegende hayatta kalma savaşı vermek hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı. İki takıma ayrılın, lazer silahlarınızı kuşanın ve savaş başlasın. Tek ihtiyacınız olan ise sağlam bir strateji ve lazer ışınlarından kaçmak!

Room Escape: Kaçış Odaları

Siz macera yanında bulmaca çözmeyi de seviyorsunuz. Öyleyse kaçış odası puzzleları tam size göre.

Room-Escape

Kilitli bir odadan kaçmak için ipuçlarını toplayın ve takip edin, kilitleri açın, bulmacaları çözün ve asıl gizeme ulaşıp gizem perdesini aralayın. Sevdiklerinizle birlikte bu akıl ve gizem dolu macera da Royal Caribbean’in renkli ve eğlenceli dünyasında sizi bekliyor.

Macera ve Sporla Dolu Renkli Bir Dünya

Royal Caribbean evreninde her şey bu kadarla kısıtlı değil. Buz Pateni pistlerinden basket ve futbol sahalarına, onlarca havuza ve Mini Golf sahasına sahip yepyeni bir dünya Royal Caribbean gemilerinin zenginliğini oluşturuyor.

Dünyanın denizlerini keşfederken maceraya ve spora doyacak, tatilden evinizi fit bir görünüm ve eğlenceye doymuş olacak döneceksiniz.

Gemi Turlarını incelemek için hemen tıklayabilirsiniz.