Gel ve Keşfet!

Grupla Cruise Seyahatine Çıkmanın Avantajları

Cruise Seyahati ile ilgili bilmedikleriniz...

0 776

Kalabalık bir grupla tatile çıkmanın en zor tarafları bu tatili planlamaktır. Böyle planlamaları yapmak için her zaman çevrenizde bir kontrol takıntılı arkadaş bulamazsınız. İşler bu durumda daha da zor hale gelir. Destinasyon, bütçe, tatilin tarihi gibi konular iyi bir planlama gerektirir. Ama şimdi arkanıza yaslanın ve Royal Caribbean’in cruise seyahati için işleri nasıl kolaylaştıracağınızı görün…

Büyük Bir Grup için Royal Caribbean

Büyük bir grupla tatile çıkacaksınız ve ayrı ayrı odalarda kalmak istemiyorsunuz? Dünyanın en büyük yolcu gemisi Symphony of the Seas tam da bunun için var. Symphony of the Seas birbirine bağlanabilen odaları, Ultimate Family Suit ve diğer süit oda seçenekleri grubunuz ne kadar kalabalık olursa olsun mutlaka bir çözüm sunuyor. Bunun için oda tiplerine ve birbirine bağlantılı odalara bakmanız yeterli.

Planlamayı Bize Bırakın

Royal Caribbean ile seyahat etmeye karar verdiğinizde deneyimli bir rehberiniz olur. Lokasyon planlamalarından unutamayacağınız kıyı gezilerine ve aktivitelere kadar, rehberiniz tüm detayları sizin için düşünecektir.

Herkes İçin Her Şey

Fitness sınıfları, kendin yap atölyeleri, su kaydırakları, kaya tırmanış duvarları, lazer tag ve oda kaçış oyunları, sörf havuzları, paraşütle atlama, farklı güvertelerde 20’den fazla havuz, SPA seansları, dünya mutfakları, dünyaca ünlü şefler, tematik restoran ve barlar, nasıl bir konfor istediğinize bağlı olarak seçebileceğiniz odalar, kıyı aktiviteleri ve sınırsız macera, eğlence… Grubunuz ne kadar kalabalık olursa olsun grubunuzun hiçbir üyesi Royal Caribbean gemilerinde asla sıkılacak zaman bulamaz. Yediden yetmişe herkes için her şey Royal gemi turlarında sizin için düşünülmüş ve tasarlanmıştır.

Sadece Denizde Değil Karada da Eğleneceksiniz

Bunun yalnızca bir gemi turu olduğunu ve sürekli gemide sıkılacağını söyleyen bir arkadaşınız varsa ona hemen yanıldığını söyleyebilirsiniz. Gemiden çok yüzen bir tatil köyü, hatta karadaki tatil köylerinden çok daha büyük bir gemide seyahat etmenizin yanı sıra bu seyahat sadece denizle ilgili de değil. Birden fazla limana uğrayacak olan yüzen bir adada olduğunuz unutmayın ve her limana demirlediğinizde farklı bir şehir hatta farklı bir ülkede olduğunuzu hatırlayın. İster yalnızca şehir turu, ister uzun süredir görmek istediğiniz bir müze, isterseniz de şehrin sunduğu özel aktiviteler. Bir tatilden ne bekliyorsanız her zaman daha fazlasını Royal Caribbean gemi turlarında bulabilirsiniz.

Arkadaşlarınızı ve ailenizi bir araya toplayın ve tatil zamanının gelmesini bekleyin.

Cruise Turlarını incelemek için hemen tıklayabilirsiniz.