Gel ve Keşfet!

Kokteyllerinizi Robot Barmenler Hazırlayacak

Geleceğin Teknolojisi Bionicbar Royal Caribbean'de

0 360

Bu yıl çıkacağınız tatilde geleceğin dünyası ve Bionicbar ile tanışmak ister misiniz? Bu bilim-kurgu dünyasının şaşırtıcı deneyimlerine hazır olun.

Dünyanın en büyük ve en akıllı gemi filosuna sahip olan Royal Caribbean, Bionicbar ile sizi geleceğin dünyasına taşıyor.

Quantum of the Seas

Cruise tatillerinizin değişmez adresi Royal Caribbean, yenilikçiliği ve öncülüğü ile misafirlerini şaşırtmaya devam ediyor: Dünyanın en yüksek ve zihinsel eğimli -mind bending- kaydırağı Ultimate Abyss, Sky-Diving ve sörf simülatörleri ve son olarak da dünyanın ilk robotik bartender’ları… İtalya’da üretilen bu eşsiz robotlar her türlü kokteyli karıştırabilir, sallayabilir, süzebilir ve kokteyl kombinasyonları aklınızı başınızdan alacak kadar yüksek bir sayıdadır.

Anthem of the Seas

Robot bartender’lar dakikada iki kokteyl hazırlamak üzere tasarlanmışlardır. Bu hızlı ve gösterişli barmenlere, yalnızca Bionicbar için programlanmış bir tabletle siparişinizi verebilir ve geleceğin dünyasında kokteyllerinizin nasıl hazırlanacağını izleyebilirsiniz. Her seferinde aynı oranlarda ve tamamıyla aynı tatta hazırlanan kokteyllerinizi yudumlarken farklı bir tatilde olduğunuzu daha iyi anlayacaksınız.

Dansçı Barmenler

Bionicbar’ın özellikleri bu kadarla sınırlı değil… İçecekleri her seferinde aynı hassasiyet ve oranlarda karıştırabilen bu barmenler yalnızca kusursuz barmenler olmanın ötesinde başka bir özelliğe daha sahipler: Onlar dünyanın en iyi dansçılarından birinin zarif ve estetik salınımları ile hareket ederler. 

Zarafet ve ahenkin buluştuğu Robot Bartender’lar, New York Theater Ballet‘te baş dansçı olan dünyaca ünlü Marco Pelle’in özel bir yazılımla bilgisayara aktarılmış dans hareketlerine göre hareket ederler. Kısacası onlar dünyanın en iyi dansçılarından birinin estetik hareketlerine sahipler.

Quantum of the Seas

Royal Caribbean filosunun kraliçeleri Harmony of the Seas, Quantum of the Seas, Anthem of the Seas ve Ovation of the Seas’den sonra dünyanın en büyük yolcu gemisi ünvanına sahip Symphony of the Seas’de de hizmet vermeye başlayan Bionicbar robotları şimdilik sizinle dertleşemez ancak geleceğin dünyası ile ilgili bir fikir verebilirler. Onlar zarif dans hareketleri ile kokteyllerinizi hazırlarken size de bu anın videosunu çekip sevdiklerinizle paylaşmak kalır.

Royal Caribbean‘nin renkli ve farklı dünyasında geleceğin yüksek teknolojinin seslerini dinleyin ve konforlu bir tatilin keyfini çıkarın…

Bonus:

Gemi Turlarını incelemek için hemen tıklayabilirsiniz.