Gel ve Keşfet!

Royal Gemileri ile Tanışma Rehberi

Royal Caribbean dünyası ile tanışın...

0 697

Royal Caribbean gemileri ile seyahata çıkmak son zamanların en popüler aktivitelerinden biri. Eğer daha önce hiç gemi turuna katılmadıysanız yüzen bir otelin içinde neler yapabileceğinize dair kafanız bir miktar karışık olabilir. Cevap ise çok net: Her şey… Dünyanın en büyük gemilerine sahip olan Royal Caribbean ile dünya turuna çıkıyorsanız bilmelisiniz ki büyük bir şehirde yapabileceğiniz her şeyi, hatta daha fazlasını Royal gemilerinde yapabilirsiniz. Dünyanın en büyük yolcu gemisi Symphony of the SeasHarmony of the SeasSerenade of the SeasNavigator of the SeasRhapsody of the Seas  ve diğer 20 gemimizde her şey sizin eğlenmeniz ve dinlenmeniz için düşünülmüştür.

Restorantlar

Royal Caribbean gemilerinde yemek yediğinizde bunun yeni bir deneyim olduğunu anlarsınız. Dünya mutfaklarında en özel lezzetler, dünyaca ünlü şeflerin tarifleri ve sunumları ile adeta görsel bir şölene dönüşür.

Odalar

Karadaki bir otel odasında kaldığınızda manzara yalnızca günün saatlerine göre renk ve ışık değiştirir. Oysa Royal Caribbean gemilerinde kalacağınız odalar size bambaşka bir imkan sunar: Sürekli hareket halinde olduğunu için manzaranız değişir. Okyanus manzarasından dağ manzarasına, romantik bir Avrupa liman şehrinden Alaska’nın muhteşem doğasına kadar sürekli değişen manzaralar ile büyülenirsiniz.

Süit Oda

Oyun ve Eğlence Alanları

Royal Caribbean gemi filosunda başka gemilerde bulamayacağınız eğlenceler saklıdır. Aslında Royal gemilerinin bir Eğlence Adası olduğunu söylemek en doğrusudur.

Lazer Savaş Oyunları, Oda Kaçış Oyunları, Sörf Simülasyon Havuzları, denizden 50 metre yüksekte yer alan davasa su kaydırakları, Zipline, Casinolar, sinema ve tiyatro salonları dilerseniz 24 saat eğlenebileceğiniz alanlardır. Royal gemilerinde siz istemezseniz gün asla bitmez. 🙂

Laser Tag

Barlar ve Gece Kulüpleri

Her eğlence anlayışına uygun konsept barlar da Royal Caribbean gemilerinde sizi bekler. Binlerce çeşit kokteyl, robot barmenlerin kokteyllerinizi hazırladığı Bionic Barlar, ünlü DJ’lerin setleri ile dünya müzikleri ve sınırsız eğlencenin olduğu gece kulüpleri de Royal gemilerinin bir başka zenginliğidir.

Bionic Bar

Havuzlar

Royal Caribbean ailesinin son gemisi ve dünyanın da en büyük yolcu gemisi olan Symphony of the Seas’de tam 24 adet havuz bulunur. Bir sörf simülasyon havuzu olan FlowRider da bu havuzlardan biridir. Gerçek bir sörf deneyimi yaşatan bu havuzda hem çocuklar gibi eğlenir hem de sörf yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Hot Tub

Başta da dediğimiz gibi bir Royal gemisine adım attığınızda yeni bir dünyaya adım atmış olursunuz. Yaşadığınız şehirde henüz olmayan etkinliklerle karşılaşırsınız. Ve gemilerimizden ayrılırken aklınızda tek bir soru kalır: Yapmadığım bir şey kaldı mı? Bu sorunun cevabını da bir sonraki tatilinizde tekrar Royal gemilerinden birine rezervasyon yaptırarak cevaplayabilirsiniz…

Gemi Turlarını incelemek için hemen tıklayabilirsiniz.